HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, Ceylanpınar'da konuştu: Şimdi devran değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde konuştu. Erdoğan, "Şimdi devran değişti, her geçen gün daha güzel olacak. Biz her zaman yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. Gelecek seçimleri anımsatan Erdoğan, "Kapı kapı dolaşarak gönülleri kazanacağız. Gençler sizde genç gönülleri bu çatı altına davet edeceksiniz. Durmayacağız, çok çalışacağız. Zira Rabbim çalışana verir, yan gelip çalışana değil" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Ceylanpınar'da konuştu: Şimdi devran değişti

Şanlıurfa Ceylanpınar’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devran değişti, her şey çok daha güzel olacak” dedi. Erdoğan, “Şunu iyi biliniz biz her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'ya 35 katrilyonluk yatırım yapıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan öncekiler parayı dağa gönderdiler. Bu ülkenin evlatlarına kurşun olarak kullandılar" dedi. Meydandaki kadınlara özellikle seslenen Erdoğan, "Kapı kapı dolaşarak gönülleri kazanacağız. Gençler sizde genç gönülleri bu çatı altına davet edeceksiniz. Durmayacağız, çok çalışacağız. Zira Rabbim çalışana verir, yan gelip çalışana değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti: "Şimdi hedef Mart 2019, hedef Kasım 2019... İki önemli seçim var. Buna şimdiden hazırlanacağız. Ama benim size ayrı bir teşekkürüm var. Siz Suriye'den gelen kardeşlerinize Ensar oldunuz. Oralardan kovulanlara, topraklarını terk edenlere siz Mekke Medine arasındakiler gibi Ensar oldunuz. Sizler inşallah bundan sonra da Ensar olma görevini biz Müslümanlara yakışır şekilde yapacaksınız."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler