HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'a şok! 24 Haziran Erken seçimi için hazırlanan CHP listesine giremediler!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve beraberindeki heyet milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. CHP dün MYK'da 24 Haziran'da yapılacak seçimlere girecek Milletvekili listesini belirlemişti. Listede büyük sürpriz yaşandı. Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'ın tekrar listeye alınacağı konuşuluyordu ancak beklenen olmadı. Ali Şeker ise İstanbul 2’nci bölge 8’nci sıradan listeye girdi.

Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'a şok! 24 Haziran Erken seçimi için hazırlanan CHP listesine giremediler!

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve beraberindeki heyet milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. CHP dün MYK'da 24 Haziran'da yapılacak seçimlere girecek Milletvekili listesini belirlemişti.

Listede büyük sürpriz yaşandı. Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'ın tekrar listeye alınacağı konuşuluyordu ancak beklenen olmadı.

Listede partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen vekillerin de yer almadığı görülmüştü. İnce, ‘aday listesi' tartışmaları için "Hepsi bizim arkadaşımız, fark etmez. Bunlara takılmayın" demişti.

‘Sızan' aday listesinde yer almayan Eren Erdem, Ali Şeker ve Barış Yarkadaş'ın yeniden aday gösterileceği iddia edilmişti.

Mevcut vekiller Ali Şeker ve Özkan Yalım yeniden seçilecek sırada aday gösterildi.

Dün gece sızan listede yer almadığı iddia edilen Ali Şeker daha önce 3. bölgeden vekil olmuşken, 24 Haziran için İstanbul 2.Bölge 8.sıradan aday gösterildi. Özkan Yalım ise Uşak 1. sıra adayı oldu.

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan dünkü listede İstanbul'dan aday gösterilirken, bugün değişiklik yapılarak yeniden İzmir 1. bölgeden liste başı olarak aday yapıldı.

KHK ile ihraç edilen anayasa hukukçusu akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ise İstanbul 1. bölge 9.sıradayken, 1.sıraya alındı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler