KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkekler giremesin diye ada aldı! Bakın neden?

    Girişimci Kristina Roth, Finlandiya'da bulunan bir adayı alarak sadece kadınların kullanabileceği lüks bir konaklama merkezine dönüştürdü. 'SuperShe' adasında amaç erkeklerin rahatsız edici bakışlarına maruz kalmayan kadınların birlikte yaşayabilmesi.

    Kristina Roth'un girişimiyle bir tatil adasına dönüştürülen alanda erkeklerin konaklamasıysa kesinlikle yasak.

    3

    Ada, şimdilik sadece Roth'un tanıdığı isimlere açık. Önümüzdeki Temmuz ayında ise ada dileyen tüm kadınların kullanımına açılacak.

    4

    SuperShe Island'ın lüks bir yapıda olacağı açıklanırken Finlandiya'nın başkenti Helsinki'ye yakın konumu da ziyaretçileri açısından avantaj sağlayacak.

    5

    Roth, ''erkeklere düşman değilim, ama onların bakışlarından rahatsız oluyorum ve talebe bakacak olursak bütün kadınlar bu bakışlardan rahatsız oluyor. Dünyanın her yerinde kadınlara yönelik teşhircilik ve taciz girişimleriyle karşılaşıyoruz. Testesterondan uzaktayız. Sanırım böyle daha iyiyiz'' diye konuşuyor.

    6

    Ada sadece kadınlara hizmet veriyor olmasından dolayı ‘Supershe Island‘ yani Süper Kadınların Adası olaran anılmaya başladı.

    7

    Kadınlar adada yemek kurslarına, meditasyon, yoga ve fitness derslerine katılabilecek. Konaklama ücretleriyse henüz belli değil. Kadınlar tarafından büyük takdirle karşılanan bu girişimin erkeklerden nasıl tepkiler alacağı ise merak konusu.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler