Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkeklerin bir ilişkide söylediği 6 inanılmaz yalan!

    Beyler! Kadınların söylediğiniz seks zırvalarına inandığını sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz... Pek çok kadın bir araya geldiğinde klişeleşmiş ve dilden dile dolaşan seks hakkında iddia ettiğiniz şeyleri tartışıyor, gülüyor ve sizinle alay ediyor. İşte o yalanlardan kadınların gün yüzüne çıkardıkları!

    Benim için seks ikinci planda... Sarılıp uyusak bile yeter bana!

    10

    Ateş ile barutun yan yana duramayacağını en az sizin kadar bizler de iyi biliyoruz! Size sadece sarılıp uyumanın ya da iyi vakit geçirmenin, ortak noktalarımız ve eğlence anlayışının yetmediğini de. Birbirimizi kandırmasak? 'Bana gelsene, pizza yer film izleriz' teklifinin altında da aslında sadece bunun yatmadığından ne kadar eminsek sarılıp uyumanın da derin anlamları olduğunu biliyoruz. Evet, sarılıp uyuruz ama önce siz tatmin olduktan sonra değil mi?

    Çıkarmadan beş!

    2

    Çoğunlukla kendi aranızda konuştuğunuz bu tabiri bizler de biliyoruz ve size kendi aramızda çok gülüyoruz. Herkes çok iyi bilir ki ve hatta işin uzmanları da açıklar ki erkekler kadınlar gibi orgazm olduktan hemen sonra tekrar sertleşemezler. Bunun için yeniden uyarılmaları gerekir ve bu zaman alır. YALANA GEREK YOK BEYLER!

    Benimki 27 cm!

    8

    Bir o kadar da yerin altında mı var? Ayrıca kadınlar çok iyi bilirler ki bir erkek cinsellik hakkında ne kadar çok konuşuyor ise o kadar başarısızdır. Cinsel organınız hakkında ne kadar abartı sanatı kullanırsanız o kadar çok yalan söylediğinizi iyi biliriz. Ayrıca, inanın siz bu açıklamayı yaptığınız için çok merak edip sizinle aynı yatağa girmeyiz.

    Aslında erken boşalmam ama sana dayanamadım!

    6

    Eğer yaşadığınız hayatın bazı süreçlerini kontrol edemiyorsanız (erken boşalma gibi) bu size mutsuzluk ve sıkıntı verir. Bizimle bir ilişki düşünüyorsanız ilk temasımızda lütfen bu yalanı da söylemeyin. Sizi kabul eden böyle de kabul eder ve belki sorununuzu çözmede yardımcı bile olur.

    Ben masturbasyon yapmam!

    GettyImages-817031944

    Neden? Masturbasyon yapmanın günah olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa sizin kadınları tavlayamadığınız için el ile orgazm olduğunuzu düşünmemizden mi korkuyorsunuz? İşte size bir itiraf pek çok kadın erkek arkadaşının kendisini düşünerek tatmin olmasından mutluluk duyar. Ayrıca kadınlar bilirler ki masturbasyon yapmak erkeklerin pek öyle önünü alabildikleri bir şey değildir.

    Boşalmazsam kasıklarım çok ağrıyor!

    GettyImages-962467048

    İşte bunu hiç söylemeyin! Demek ki çoook uzun süre boyunca cinsel bir birleşme yaşamamışsınız ve sırf bu yüzden bugün sizi uyardığımızda ağrı içinde kıvranıyorsunuz. Düzenli olarak seks hayatı olan erkekler bu ağrıları asla çekmezler de dile getirmezler de!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler