KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Evlilik teklifi aldığı gün fotoğraflarını gördü ve...

    Evlilik teklifi aldığı günün fotoğraflarını gören kadın, bir yılda 50 kilo verdi.

    24 yaşındaki Amerikalı Haley Smith, 2015 yılının Temmuz ayında, erkek arkadaşından evlenme teklifi aldı. Ancak bu teklife ve hayatının en güzel günü olması gereken bu güne rağmen Haley Smith, fotoğraflarını gördüğü an ağlamaya başlamış.

    Fotoğraflarda kendi kilosunu fark edip bundan rahatsız olan Haley Smith, kilo vermeye karar vermiş. Düğününe kadar zayıflamayı hedefleyerek işe koyulmuş.

    Önce beslenme düzenini değiştirip, daha sonra da spor yapmaya başlamış. Bozuk beslenme alışkanlıklarından kurtulup sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başlayan Smith, bununla birlikte koşu ve egzersiz de yapmış.

    Şimdilerde ise gününün yaklaşık iki saatini egzersizle geçiriyormuş. Geçtiğimiz cumartesi günü çift, mutluluklarını evlilikle taçlandırdığı sırada Haley Smith, sadece 76 kiloydu. Bir yılda 50 kilo vererek müthiş bir değişime imza atan kadın, oldukça dikkat çekti.

    "Evlenme teklifi aldığım günkü fotoğraflarıma baktığımda kendimden nefret ettim. O fotoğraflarda kendimi tanıyamadım. Böylece, kilo vermek istedim. Evlilik fotoğraflarıma da utançla bakmak istemiyordum. Biliyordum ki, bir şeyleri değiştirmeliydim." diyor Haley Smith.

    Çocukluğundan beri fazla kilolarıyla mücadele eden Haley'in en kilolu olduğu dönem ise üniversite yıllarıymış. O dönemde işler çığırından çıkmış.

    Yerel Seçim 2024

    Evlilik teklifi aldığı gün fotoğraflarını gördü ve...

    Evlilik teklifi aldığı günün fotoğraflarını gören kadın, bir yılda 50 kilo verdi.

    En Çok Aranan Haberler