MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Süpriz konuk oyuncu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günü ekrana gelen son bölümde sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanında diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Ziya karakteri ile diziye katılacak ünlü oyuncu ile Hızır arasında geçen konuşma merak uyandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Sam, Kudret'e tam desteğini veriyor ve adeta Ekrem'in koltuğuna oturtuyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104 bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. yeni bölüm fragmanı EDHO hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Salı günü heyecanla izlenen son bölümden sonra beklenen yeni bölüm fragmanında Kudret, CIA'nın koruması altına giriyor. Sam ile Kudret, Hızır'ın üzerine daha çok gidileceğini sinayilni veriyor. Hızır'ın "Bunlar adamlara sadece bir gelecek vermiyorlar. Geçmişlerini de siliyorlar" sözleri dikkat çekti. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Ziya adlı yeni bir karakter katılıyor. Ziya'yı Yalan Dünya adlı dizide canlandırdığı Çağatay Koçtuğ karakteriyle tanıdığımız Hakan Meriçliler canlandırıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. yeni bölüm fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 104. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EDHO'DAN 3 KİŞİ DAHA AYRILDI!

Düşmanları tek tek ortadan kaldıran 'Hızır Çakırbeyli'nin bu defa hedefinde ise ezeli düşmanı 'Ekrem' vardı. Çakırbeyliler futbol takımı oyuncuları kılığına girerek Ekrem'in kaldığı otele girdiler ve ani bir baskında Ekrem ve tüm adamlarını öldürdüler.

Böylece dizinin önemli isimlerinden olan ve Ekrem karakterine hayat veren Mesut Akusta, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 103. bölümde veda etti.

Futbolcu Arda Turan'ın oyuncu kardeşi Okan Turan, dizide 'Şahin Ağa'nın oğlu 'Reha' karakterini canlandırıyordu. Reha, son bölümde babasına kurulan pusuda öldürüldü.

Geçen hafta ise 'Tipi' ve sevgilisi 'Gönül' kurşun yağmuruna tutulmuştu. Türkücü Zara'nın canlandırdığı Gönül diziye ölerek veda etmişti. Savaş Özdemir'in hayat verdiği Tipi ise saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekrem'in maşası olarak ölüm saçan Kudret, yaptığı ilk eylemle, Tipi'nin canından can almıştır. Dayısının ölümüne neden olan herkesten intikamını alana kadar da durmaya niyeti yoktur. Ekrem'den sonra Cia'nın kontrolünde icraatlarına devam edecek olan Kudret'i durdurmak için harekete geçen Şahin Ağa ise yaptığı planla oğlu Reha'yı ölüm sırasında başa taşıdığını tahmin bile edemez.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. son bölüm izle

Üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olarak bilinen Ünal'ın, taraf seçmekten başka şansı kalmamıştır. Kendi hayatını devam ettirebilmek için Hızır'ın hayatına son vermesinin şart olduğunun artık o da farkındadır. Her yaşanan kayıpla bir kere daha darmadağın olan Çakırbeyliler, ne pahasına olursa olsun sevdiklerine yaşatılan acıların hesabını sormaya karalıdırlar.

Bunun için çok ince bir oyun kurmakla uğraşırlarken, artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Şahin Ağa'nın herkesten habersiz bir plan yapıp, kendini tehlikeye atabileceği akıllarına gelmez.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler