MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanı (Sezon Finali): Hızır, Ziya'nın hedefinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'de ekrana gelen, Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın başrolünde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü, Yaşar ve Derya'nın arabalarının patlaması ile şok bir şekilde bitmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Ziya, önce Hızır'ı sonra Ünal'ı öldüreceğini söylüyor. Hızır'ı hedefine alan Ziya tetiğe basıyor. Hızır vuruluyor mu? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanı atv tarafından yayınlandı. Sezon finali yapacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümde Ziya, Sam ile Hızır ve Yaşar'ın ölümü üzerine anlaşır. Alparslan'ın tehdine rağmen Yaşar'ın arabasına düğün gününde bomba yerleştirdi ve herkesin gözleri önünde havaya uçurdu. Yaşar ile Derya öldüler mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır, intikam için kolları sıvıyor. Ziya ise ilk önce Hızır'ı sonrasında Ünal'ı öldüreceğini söylüyor. Hızır ile Alparslan'ın beraber yürüdükleri anda Ziya, sniper ile onları hedefine alıyor ve bir el silah sesi geliyor. Peki Hızır vuruldu mu? Sezon finaline neler olacak?

Atv'de hafta sonu yayınlanan magazin programında Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca ile sezon finali bölümü üzerine röportaj yapıldı. Meryem ile Hızır'ı canlandıran ikili, sezon finalinde büyük süpriz yaşanacağını söyledi. Kim ölecek sorusuna "Belki gençlere bırakmak lazım" sözleri kafaları karıştırdı. İkili diziye veda mı ediyor? Sezon finalinde Hızır ve Meryem ölecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali fragmanı...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 107. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, ava giderken avlanan Kudret'in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Bu sayede düşmanıyla karşı karşıya gelen Tipi, nihayet aklının kabullenmediği gerçeklerle yüzleşir. Bu yeni travma ile birlikte hafızası yerine geldiğinde, eski haline dönen Tipi'yi kontrol altına almak kolay olmayacaktır. Derya ile yeni bir hayat kurabilmek uğruna silahından vazgeçen Yaşar'ın da düşmanıyla yüzleşme fırsatı bulduğunda verdiği sözden dönüp dönmeyeceği merak konusudur.

Sırasıyla Yaşar ve Hızır'ı yok etmek isteyen Sam, ölüm makinası olarak bilinen Ziya'yı daha hızlı hareket etmesi konusunda uyarır. Dost görünümlü düşmanların durmadan Cia ile yaptığı pazarlıklar, şimdiye kadar sakin ve temkinli davranan Alparslan'ın dahi sabrını taşıracaktır.

Çakırbeyli hanesinde herkes tehlikede olan evliliklerin peşine düşmüşken Hızır ve Meryem inatlaşmaya devam ederler. Bu diretmeler neticesinde yeni bir hamleyle atağa geçen Meryem'in planı bu kez Hızır'ı yalnızlaştırmak üzere olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

Vitrin


En Çok Aranan Haberler