MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle: 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümü ile yine ekranlara geldi. Dizi, 76. bölümü ile an itibariyle internetten izlenebilir durumda. Salı akşamlarının dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 76. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölüm ile kardeşini öldürüp masaya dahil olan Ekrem kimsenin beklemediği şekilde tehdit savurdu, ortalık yeniden karışıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve 77. bölüm fragmanı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yayınlandıktan sonra internetten izlenebilir durumda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam yayınlanan 76. bölümü ile, Ekrem'in hamleleri dikkat çekti. Peki 77. yeni bölümde fragmanı çıktı mı? Nezarette oldukları görülen İlyas ve Kimsesiz kurtulacak mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve son bölüm ile ilgili detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ile bu akşam yayınlandı. 76. bölümden önce ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hızır ve masa üyelerinin başı yeni bir bela ile derde giriyor. Kardeşini öldürüp masaya dahil olan Ekrem kimsenin beklemediği şekilde tehditlerini savururken, Hızır planlarını yapmaya başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ile başka neler yaşandı? İşte 76. bölüm detayları ve meydana gelen olaylar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkıştı. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadık kaldı.

[Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle
](https://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum)
Dizinin son bölümü ile bir süredir düşmanlarından sevdiklerini koruyamıyor olmanın acısını duyan Hızır, kalemini kıracağı ismi bulur. Sırada çok iyi tasarlanmış bir planı uygulamak vardır. Bunun için kendini öne atan kişi Hızır Ali olur. Hayatta kendinden başka sevdiği biri kalmayan Ünal da masasının başına gelebilecek olası tehlikelerin önlenmesi adına bu plana ayak uydurmak zorunda kaldı.

Ailesini bir arada tutmayı kendine görev bilen Meryem için ise artık her şey anlamsızlaşmaya başlamıştır. Bir ferdini daha kaybetmiş ailenin başında artık toparlayıcı biri yoktur. Bu boşlukta Mübeccel'in ölümünden sonra yaşamak dayanılmaz gelen Servet ya intikam almak için bir şeyler yapacak ya da kendinden cayacaktır.

**EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 76. son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yenib ölüm fragmanı, muhtemelen haftaya çarşamba dizi gününde yayınlanacak.

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur. Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir. Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır. Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez. Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir. Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler