HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 kişilik çete genç kıza tecavüz etti, Facebook'tan canlı yayınladılar

Chicagolu 5-6 gençten oluşan bir çete, 15 yaşındaki bir genç kıza tecavüz etti. Tecavüz Facebook'tan canlı yayınlandı, izleyen 40 kişiden biri bile durumu polise ihbar etmedi.

6 kişilik çete genç kıza tecavüz etti, Facebook'tan canlı yayınladılar

Skandal olayda Chicago polisi Facebook'tan canlı yayın yapan çete üyelerini yakaladı.

40 KİŞİ AYNI ANDA CANLI YAYINDA TECAVÜZÜ İZLEDİ ANCAK TEK BİR KİŞİ BİLE İHBAR ETMEDİ

Cinsel istismara uğrayan 15 yaşındaki genç kızla ilgili polise yapılan tek ihbar, Pazar gününden bu yana kayıp olduğu için endişelenen annesi Stacey Elkins oldu. Lawndale'deki Emineyt merkezindeki Komiser Eddie Johnson'a giden anne, kızının tecavüze uğradığı anların ekran görüntüsünü gösterdi.

NBC News'te yer alan habere göre, polis sözcüsü Michele Tannehill, genç kızı Salı günü bulabildi.

Chicago polisinden yapılan açıklamada, cinsel istismar mağduru genç kız hastanede tedavi altına alındı ve ailesiyle bir araya getirildi.

"BUNUN NESİ KOMİK! KORKUNÇ!"

NBC News'e konuşan anne, "Yapılan iğrenç bir şey ve yetmezmiş gibi Facebook'ta paylaşılması rezalet... Komşular, çocuklar bakıp gülüyor. Bunun nesi komik! Korkunç!" ifadelerini kullandı.

AYNI YIL İÇİNDE 2. FACEBOOK CANLI YAYIN REZALETİ...

Bu olayın, aynı yıl içinde ikinci kez gerçekleştiğini belirten polis yetkilileri, diğer olayın da aynı bu olayda olduğu gibi Facebook'tan yayınlandığını belirtti.

Ocak ayında, Chicago bölgesindeki bir erkek ve kadın, Facebook'tan yayınladıkları canlı yayın videosunun ardından tutuklanmıştı.

Videoda akıl sağlığı yerinde olmayan bir adamın elleri bağlanmış ve ağzı tıkanmış halde dövüldüğü ve işkence gördüğü görüntüler yer alıyordu.


En Çok Aranan Haberler