KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Facebook'tan paylaştığı hikâyesiyle binlerce insana umut veren burunsuz bebek melek oldu

    Şu zor zamanlarda yüzümüzü güldüren nadir şeylerden birisi de kendisini olduğu gibi kabul eden insanlar. İşte o insanlardan birisi daha hepimize öğreteceği çok şeyi varken melek oldu.

    En nadir hastalıklardan birisiyle doğdu

    Henüz iki yaşında aramızdan ayrılan Eli Thompson 197 milyonda 1 görülen "arhinia" sendromuyla dünyaya geldi. Burnu, sinüs ve geniz kanalları olmayan Eli, uzun süredir tedavi görüyordu.

    Kısacık hayatının son günleri de hastanede geçti

    Arhinia sendromuyla doğmanın bir sonucu olarak soluk alıp vermede güçlük yaşayan küçük çocuk ölümünden sadece 5 gün önce soluk borusu açılabilmesi için trakeotomi operasyonu geçirdi. Bu zorluğun üstesinden de gelen küçük Eli hastaneden çıkar çıkmaz eski neşesine kavuştu. Her daim gülen yüzüyle kendisini onu tanıyan herkese sevdirmeyi başardı.

    Her sabah babasını işe uğurluyordu

    Küçük Eli’in babası çok erken kaybettiği oğlunun bıraktığı hatıraları tebessüm ederek anıyor. Küçük Eli, babası her sabah işe giderken ona iyi şanslar anlamına gelen bir el işareti yapıyordu. Baba Jeremy Finch küçük Eli’in 4 Mart’taki ikinci doğum gününden birkaç gün sonra rahatsızlanarak hayatını kaybettiğini belirtiyor.

    Mücadelesiyle insanlara umut veren Eli yalnız değildi

    Küçük Eli ölümünden birkaç ay önce kendisiyle aynı kaderi paylaşan başka bir çocukla buluştu. 2 yaşındaki Tessa Evans’ın küçük Eli ile bir araya gelmesi iki aileyi de sevince boğdu. Tessa’nın annesi bu anları, “Onları bir araya getirmek bir rüyanın gerçek olmasına benziyordu. Tessa ona sarıldı ve ellerini tuttu. Buna şahit olmak kelimelerle anlatılmaz.” sözleriyle ifade etti.

    Hikayesi Facebook’ta binlerce kişiyi bir araya getirdi

    Binlerce insan küçük Eli’in adına açılan sayfadan hikayesini gün be gün takip ederek desteklerini belirtti. Eli’s Story, yani Eli’ni Hikayesi adındaki Facebook sayfası küçük çocuğun ani ölümünün ardından kapatıldı.

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler