HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Portakal'dan 24 Haziran seçimi hakkında olay yorum

24 Haziran seçim kararı FOX Tv spikeri Fatih Portakal'ın da gündemindeydi. Portakal "32 saattir yaşananlara bakıyorum iddiam şu; bir senaryo uygulanmış gibi geliyor. AK Parti Ve MHP’nin kurmayları önceden buna karar vermişler. Açıklama MHP liderine düşmüş. Tam anlamıyla baskın seçim!" iddiasında bulundu. Portakal CHP'nin "Biz hazırız" açıklamasına da tepki göstererek, "CHP’nin hazır olmadığını düşünüyorum. Esas baskın yiyen gibi duruyor." dedi

Fatih Portakal'dan 24 Haziran seçimi hakkında olay yorum

Türkiye 24 Haziran'da seçime gidiyor. Dün açıklanan erken seçim kararının ardından ünlü haber spikeri Fatih Portakal da Twitter'dan yorum yaptı.

OY ORANLARINDA DÜŞME VAR

Portakal, Mahir Ünal'ın Erdoğan'ın oyunu 55.6 olarak açıklamasının ardından, "Oran %55,6, referandum zamanı %60-65 deniyordu. Hımmm düşme var" diye tweet attı.

'CHP HAZIR DEĞİL'

Fatih Portakal, "Kimi erken seçim diyor ama bence bu tam bir baskın seçim. Aralarında danışıklı dövüş var mıydı, Bahçeli zorda mı bıraktı, ona göre Erdoğan kart mı açtı bilmiyoruz." diye yazdı.

Fatih Portakal'ın tweetleri şöyle;

32 saattir yaşananlara bakıyorum iddiam şu: bir senaryo uygulanmış gibi geliyor. AKP VE MHP’nin kurmayları önceden buna karar vermişler. Açıklama MHP liderine düşmüş. Tam anlamıyla baskın seçim! Seçim tarihi: 24 Haziran 2018 pazar günü

Nasıl bir CHP anlamış değilim : sandık 66 gün sonra, CHP’li yetkili adaylarını 15 gün içinde açıklarız diyor. Seçime hazırız derken, hazır olmadıklarını söylüyor aslında.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NA TEPKİ

Partiler adaylarınızı duymak istiyoruz bir an evvel. Bu arada hakkında söylenmedik söz kalmayan Ekmeleddin İhsanoğlu Erdoğan’a oy vereceğini açıkladı. Nasıl bir anlayış bu? Siyaset bu!

1


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler