SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim için kritik gün 19 Ekim...

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da yapılan toplantıda, görevine son verilen Fatih Terim'in 3,5 milyon euroluk tazminatı ile ilgili son kararını 19 Ekim Perşembe günü verecek.

Fatih Terim'in avukatları tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu'na çekilen 2. ihtarın süresi, 19 Ekim Perşembe 17:00'da sona eriyor. Terim'e tazminat ödemek istemeyen TFF, hukukçuları ile yaptığı görüşmeler sonrasında itiraz etmeyi ve konuyu adli mercilere taşımayı düşünüyor.

TERİM TAZMİNAT ALMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
Fatih Terim'in TFF ile yaptığı sözleşmede tecrübeli teknik adamın kovulması halinde federasyonun ağır bir tazminat ile karşı karşıya kalacağı ortaya çıkmıştı. Terim ise bu sözleşme haberlerinin ardından Konya'daki Ukrayna maçı sonrası basın toplantısında "Ben hayatımda hiç tazminat almadım. Hiç tazminatta koymadım.Varsa sorunda değil... Mesele o değil ki. Çünkü benim hayatımda bunlar hiç olmadı" açıklaması getirerek tazminat alma düşüncesi olmadığını belirtmişti.

Ancak 6 Ekim 2016 günü "Benim tazminat gibi bir düşüncem olmadı ve olmaz da" diyen Terim'in TFF ile yollar ayrıldıktan sonra avukatı aracılığı ile ihtarname çekerek 3,5 milyon Euro tazminat talep etmesi kafaları karıştırmıştı. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler