SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim'den flaş Arda Turan açıklaması

Sarı-kırmızılı takımın hocası Fatih Terim, 'Arda ya da başka bir kimseyle derdim yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin. Ben, var olan oyuncuları daha yukarı çıkarmakla uğraşıyorum” diye konuştu.

Başkan Dursun Özbek ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, Arda Turan ve birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Terim şunları söyledi:

"Arda ya da başka bir kimseyle derdim yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin. Devre arasında transfer kolay değil. İşin teknik yanı kadar ekonomik yanı da önemli. Ayın sonuna daha var. Bir an evvel gelse iyi olur ama ocak transferleri kolay değil. Emre Mor ve Ozan Tufan ile ilgili hiçbir irtibat yok. Lionel Carole’ün dönmesi şu an için söz konusu değil. Transferde kimseyle temasa geçmedik. Olursa yönetimler ile geçeriz. Hiçbir şampiyonluğun kolay olduğunu sanmıyorum. Telafi edecek bir yarı kalmadı. Seviye yükseldi. Her maç şampiyonluk yolunda önemli."

'İyi şekilde hazırlanıyoruz'

"Transferle ilgili konuşurken var olan oyuncuları daha yukarı çıkarmak önemliydi. Ben bununla uğraşıyorum. Kapasitelerini yükseltmek istiyorum. Bir bütün olarak mücadele edeceğiz. 11’de olamayan futbolcu, sonraki maçta olabilir. Galatasaray’ın büyüklüğünü daha iyi hissettirmek amacımız. Oyuncularıma güveniyorum. Şu an için bir sıkıntımız yok. Mutlu insanlar başarı gösterir. Çok şükür rahatız. İyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi takım her yerde kazanır ya da kazanmaya oynar. Fikstür çok önemli değil." (FANATİK)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler