SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feghouli milli aradan sonra takıma katılacak

Galatasaray'ın yeni transferi Sofiane Feghouli, hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Feghouli'nin tedaviye olumlu yanıt verdiği ve milli aranın ardından takımla çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Sezona süper başlayan Galatasaray’da olumlu anlamda bir sorun ortaya çıktı. Takımın ilk iki maçta ortaya koyduğu futbol sonrasında herkes, yeni transfer Sofiane Feghouli’nin nasıl ve kimin yerine ilk 11’e gireceğini merak etmeye başladı.

Hafif sakatlığı sebebiyle çalışmalarına takımdan ayrı olarak bireysel idmanlarla devam eden Feghouli’nin, milli aranın ardından tam olarak hazır hale geleceği öğrenildi.

Dün Beinsport’a konuşan Cezayirli yıldız, “Buraya gelmek benim için büyük bir fırsat. Çok güzel karşılandım. Galatasaray ’ın şampiyon olması için çok sıkı çalışacağıma söz veriyorum. Kupalar kazanmak istiyorum ve içimdeki futbol tutkusu sebebiyle burada oynamayı tercih ettim. Derbiler bir futbolcu için yaşanması gereken büyük anlardan biridir. Umarım biz de tüm derbileri kazanırız” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler