KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Felç geçiren köpeğine bir anne şefkatiyle bakan Ayten teyze, Pamuk için yardım istiyor!

    Yüreği sevgi dolu fedakar insanlar dünyaya dair umutlarımızı diri tutuyor. O insanlardan birisi olan Ayten Oktay, felçli köpeği için yardım istiyor.

    Pamuk 9 kardeşten birisiydi

    Her şey Pamuk’un annesi olan sokak köpeğinin doğum yapmak için Ayten Oktay’ın bahçesini seçmesiyle başladı. Bu doğumda dünyaya gelen 9 yavrudan birisi de Pamuk’tu.

    Ayten Hanım hepsine bakmak istedi

    oya

    Ayten Hanım bahçesinde doğum yapan sokak köpeğine ve yavrularına kendi imkanlarıyla 3 ay kadar baktıktan sonra giderek ağırlaşan bu yükü kaldıramayacağını fark etti. Çaresiz, anneyi ve yavrularını Alaplı Belediyesi Hayvan Barınma Evi’ne göndermek zorunda kaldı. Ancak çocukları Pamuk’u çok sevdiği için minik köpeği evlat edindiler.

    Her şey yolunda giderken…

    oya3

    Doğduktan hemen sonra sevgi dolu bir aileye ve sıcak bir yuvaya kavuşan Pamuk için aksilikler başlamak üzereydi. Pamuk geçirdiği felç sonucunda ön ayaklarını kullanamaz hale geldi.

    Doktorlar yaşamaz dedi

    Ayten Oktay, Pamuk’u kaptığı gibi veterinerin yolunu tuttu ancak haberler kötüydü. Doktorlar Pamuk’a birkaç aylık ömür biçti. Doktorların yaşamaz demesine rağmen Pamuk’tan umudunu kesmeyen Ayten Hanım ona kendi tabiriyle gözü gibi bakmaya devam etti.

    Her gün kaşıkla besledi

    kasık

    Ön ayaklarındaki felç nedeniyle hareket etmekte güçlük çeken Pamuk Ayten Hanım tarafından bir bebek gibi bakıldı. Pırlanta kalpli Ayten Oktay köpeğini her gün elleriyle besledi ve onu yürütmek için egzersizler yaptırmaya başladı.

    Pamuk bütün uğraşlara rağmen yürüyemedi

    Ayten Hanım’ın çabalarına rağmen yürüyemeyen Pamuk hala sahibinin sevgi dolu ellerinde bakılıyor. Ancak Ayten Hanım’ın hayvanseverlerden bir ricası var, o da köpeğinin yaşaması!

    “Köpeğimi çok seviyorum, ölmesini istemiyorum.”

    Ayten Oktay yaz aylarında köpeğinin vücudundaki yaraları temizleyip temiz hava alması için onu dışarı çıkartıyor. Ne olursa olsun köpeğinden ayrılmayan Ayten Oktay, “Onun ölmesini istemiyorum. Onun için ona gözüm gibi bakıyorum. Günde 3 kez yürütmeye çalışıyorum. Benim tek isteğimi köpeğimin tekrar ayağa kalkması. Bu konuda hayvanseverlerin yardımını bekliyorum." diyerek kendisine ve köpeğine uzanacak yardım elini bekliyor.

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler