SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Doumbia'ya 3 milyon euro önerdi

Bonservisi Roma’da bulunan Seydou Doumbia için Sporting Lizbon’un yaptığı teklif, oyuncunun menaceri tarafından kabul edilmedi. Fenerbahçe ise 3 milyon Euro’luk yıllık ücretle, bu transferi bitirme adına büyük avantajı eline geçirdi.

Fenerbahçe’nin hem forvet hem de kanatlar için düşündüğü oyunculardan Seydou Doumbia konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezonu Roma’dan kiralık olarak İsviçre ekibi Basel’de tamamlayan Doumbia’nın, İtalyan ekibinin gelecek sezonki kadrosunda da yer bulmasına ihtimal verilmiyor. Bir kez daha Fildişi Sahilli yıldızı kiralamak isteyen Sarı- Lacivertliler’in, şu an için en iyi teklifi yapan takım olması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini de artırıyor. Alınan bilgiye göre Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon, Doumbia için menaceriyle bir araya geldi ve pazarlık masasına oturdu. Ancak tarafların ücret konusunda ortak noktada anlaşamadığı bildirildi.

2 milyon Euro önermişler

Sporting’in, 29 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu, bunun kabul görmediği öğrenildi. Fenerbahçe’nin ise yıllık 2.5 milyon Euro artı bonuslarla birlikte 3 milyon Euro önerdiği, Doumbia cephesinin buna son derece olumlu baktığı ifade edildi. Yıldız oyuncudan ‘Tamam’ cevabını alması an meselesi olan Sarı-Lacivertliler, ardından da soluğu Roma kulübünün kurmaylarının yanında alacak ve satın alma opsiyonuyla yıldız forveti kiralamaya çalışacak.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler