HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Final Fantasy IX PS4 için oynamaya hazır

PlayStation 4 için listelenen Final Fantasy IX, sessiz sedasız bir şekilde çıkışını gerçekleştirdi.

Final Fantasy IX PS4 için oynamaya hazır

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Final Fantasy, geçtiğimiz sene 15. oyunuyla PlayStation 4 ve Xbox One’a konuk olmuştu. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde PC için de yayınlanacak olan yapım, şimdiye kadar tüm dünyada 6.5 milyon kopya satmayı başarmış durumda. Final Fantasy XV’in bu başarısı oyunun yapımcısı olan Square Enix’in iştahını kabartmış gibi görünüyor. Zira stüdyo 2000 yılında PlayStation 1 için yayınladığı Final Fantasy IX’i şimdi de PlayStation 4 için satışa sundu.

Final Fantasy IX, geçtiğimiz sene mobil platformlar ve PC için yayınlanmıştı. Elbette oyunun PC versiyonu geliştirilmiş grafiklere ve bazı ekstralara da sahipti.

Kısa süre önce yayınladığımız bir haberde, Final Fantasy IX’in PEGI tarafından PlayStation 4 için derecelendirildiğini fakat henüz resmi bir duyurunun olmadığını sizlerle paylaşmıştık.

Bu haberin üzerinden çok geçmeden resmi duyuru da geldi. Final Fantasy IX, PS4 çıkışını sessiz sedasız gerçekleştirdi. Hali hazırda PlayStation Store üzerinden satışa sunulan yapımın fiyatı ise 63TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer PS Plus üyeliğiniz varsa bu oyunu 50TL’lik indirimli fiyatı üzerinden de satın alabilirsiniz.

Oyunun PS4 versiyonunun da aynı PC versiyonunda olduğu gibi gelişmiş grafiklere ve bazı ekstralara sahip olduğunu da belirtelim.

****

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler