Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fortnite oyuncuları, Rift kelebeğinden ilham alan kozmetikler yaptı!

    Fortnite’ın küp patlaması, geçtiğimiz gün sadece bir kez yaşanacak bir canlı olay olarak oldukça ilgi çekmişti. Reddit kullanıcıları Noblebatterfly ve Omancer, oyun içinde bir Rift Kelebeği kozmetiği nasıl görünebilir sorusunun cevabını verdi. İşte detaylar...

    Fortnite’ın küp patlaması, geçtiğimiz gün sadece bir kez yaşanacak bir canlı olay olarak oldukça ilgi çekmişti. Karakterler, sinematik esnasında hareket eden bir portal rift’inin adeta bir kelebek gibi kanat çırpmasını oldukça sevmişti. Rift Kelebeği oyuncunun parmağına konarak onları haritaya geri ışınlarken, sinematik ve kelebekle olan an da sona eriyordu.

    Ancak bazı oyuncular sadece bununla yetinmedi.

    Reddit kullanıcıları Noblebatterfly ve Omancer, oyun içinde bir Rift Kelebeği kozmetiği nasıl görünebilir sorusunun cevabını verdi. Noblebatterfly kozmetik için konsept tasarımını oluştururken, Omancer de oyun içinde nasıl görünebileceğini tasarladı.

    vwd3lz8kjdw11

    Noblebatterfly’ın oluşturduğu konsept tasarım “Incarnation of Kevin” (Kevin’in Vücut Bulmuş Hali) adını taşıyor ve karakterin vücudunda bazı sembol ve simgeler barındırıyor.

    f04ff0vzodw11

    Rift Kelebeği, küp patlamasından sonra oyuncuların geçiş yaptığı diğer bir boyutta onları karşılamıştı. Bu, oyuncuların bir rift’i ilk defa canlı bir obje olarak davrandığını gördükleri an oldu. Rift, oyun içinde oyuncuları gökyüzüne ışınlayan statik bir araç olarak yer almaktaydı.

    Hala Rift Kelebeğinin tam olarak ne olduğu veya tekrar görünüp görünmeyeceği bilinmiyor. Etkinliğin sona ermesiyle beraber, Rift’lerin etrafında yeni bir hareketlilik yok. Oyuncular, bu sinematiğin yeni bir Fortnite hikayesi mi yoksa Rift Kelebeği ile alakalı kısa bir anı mı olup olmadığını öğrenmek için biraz daha beklemeliler.

    http://dijitalsporlar.com/haberler/fortnite-oyunculari-rift-kelebeginden-ilham-alan-kozmetikler-olusturdu

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler