MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 8. sezon senaryosu sızdırıldı!

HBO yapımı dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un 8. sezon senaryosu sızdırıldı. Son sezonun 2019'da geleceği doğrulanmıştı. HBO, Game of Thrones 8. sezon başlamadan senaryo sızıntıları ile uğraşıyor.

Henüz sızıntının kim tarafından yapıldığı bilinmiyor ancak her sezon önemli bağlantılar Reddit üzerinden takipçilerine paylaşılıyor. Son olarak EliteDaily adlı sitenin de desteğiyle Game of Thrones 8. sezon senaryosu sızıntısında çatlak büyüyor. Bu bilgilerin gerçek olma ihtimali oldukça yüksek.

game-of

GoT 8. Sezon senaryo sayfaları sızdırıldı. Her bir sayfa dizide 1 dakikaya denk geliyor. Buna göre her bölümün ne kadar uzun süreceğini görebilirsiniz.

801: 62 sayfa
802: 68 sayfa
803: 71 sayfa
804: 69 sayfa
805: 75 sayfa
806: 83 sayfa

Hatırlarsanız HBO daha önceden son sezonun bölümlerinin çok daha uzun olacağını duyurmuştu.

SPOİLER İÇERİR!

King's Landing daha önceden Stanis'in donanmasını yok eden wildfire ve bir Mavi Ejderha'nın alevleriyle neredeyse yok olacak. Şehri yok eden kişiyse Cercei olacak. Şehrin düştüğünü görmektense onu haritadan silmeyi tercih edecek.

King Landing’i Cersei’nin yok ettiğini öğrenen Jamie ise onu öldürecek. Hemen ardından ise Mountain, Jamie'yi öldürecek. Daha sonra Hound ve Brienne ise Mountain'i öldürecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler