HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gear Fit 2 Pro’nun fiyat bilgisi paylaşıldı

Samsung Gear Fit 2 Pro’nun fiyatı belli oldu! Bileklik geçen yılki Fit 2’den daha pahalı olarak piyasaya sürülecek.

Gear Fit 2 Pro’nun fiyat bilgisi paylaşıldı

Giyilebilir teknoloji pazarında uzun süredir sessizliği koruyan Samsung, art arda yeni modellerle sessizliğini bozuyor. Neredeyse sadece varlığından haberdar olduğumuz Gear Sport’un yanı sıra, hakkında birtakım bilgilere ulaştığımız Gear Fit 2 Pro da gündemde. Buna karşın yine de ikili hakkında yeteri kadar bilgimiz yok.

Teknoloji basınının güvenilir kaynaklarından olan evleaks, Fit 2 Pro’nun fiyat ekranını paylaştı. Ekranda resmi bulunmayan akıllı bilekliğin, geçen sene 179 dolardan giriş yapan Fit 2’nin aksine 199 dolardan satışa çıkacağı iddia ediliyor. Ayrıca Evan Blass, ekran görüntüsünün ABD’deki büyük perakende satıcılarından birine ait olduğunu iddia etti.

SM-R365 model numarasına sahip olan cihazın, her zaman olduğu gibi Tizen işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor. Spotify’dan özel bir destek alacak olan saatin tasarımsal olarak da Fit 2‘yi geliştirileceği düşünülüyor. Ayrıca son dönemde çıkan cihazlarda olduğu gibi Pro da, hem Android hem de iOS ile birlikte çalışabilecek. Geçtiğimiz günlerde bilekliğe destek sayfasında yer vererek varlığını bir nevi resmi olarak duyuran Samsung, tanıtım tarihi konusunda ser verip sır vermiyor. Basına ulaşan söylentiler ise akıllı bilekliğin 23 Ağustos’ta Note 8’in lansmanında tanıtılacağını söylüyor. Fakat etkinliğin afişlerinde böyle bir ipucuna rastlamış değiliz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler