KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dev hizmet! İşte hepimizi mest eden Kıvanç Tatlıtuğ dizileri

    Büründüğü her rolün hakkını tam anlamıyla veren Kıvanç Tatlıtuğ'a, kuşkusuz tüm Türkiye hayran diyebiliriz. Aşk-ı Memnu, Gümüş, Kuzey ve Güney'deki karakterleriyle adeta devleşen ünlü oyuncuya Arap Ülkeleri de hatırı sayılır bir ilgi gösteriyor. Size dev bir hizmet sunuyor, Kıvanç Tatlıtuğ dizilerini içeren içeriğimizle baş başa bırakıyoruz.

    2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyuran sonrasında sarı saçları ve mavi gözleriyle tüm Türkiye'yi kendine hayran eden Kıvanç Tatlıtuğ dizileriyle ne kadar yetenekli olduğunu gözler önüne seriyor. Türk dizilerinin vazgeçilmez oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ dizilerini bir araya getirdik. Eminiz hepsini izlediniz ama tekrar bir göz atın!

    Best Model of The Turkey ve Best Model of The World birinciliklerinin ardından, oyuncu olacağını tahmin etmek zor değildi.

    Türkiye’de jönler tiyatrolardan değil, güzellik yarışmalarından çıkıyor yıllardır. Üstelik Kıvanç Tatlıtuğ öyle yakışıklıydı ki, çöpten çıksa bile oyuncu olurdu.

    Kıvanç Tatlıtuğ’un ekranlarla ilk tanışması, Gümüş dizisiyle oldu. O yıllarda yakışıklı erkeğin karşılığı Yılan Hikayesi Memoli olduğundan, Kıvanç da o tarzı benimsedi.

    Dizide biraz kendini oynuyor gibiydi. Yakışıklı, zengin, karizmatik çocuk. Oyunculuk adına çok parlak değildi, genelde saatler süren bakışlar atarak idare ediyordu.

    Ancak Gümüş dizisi Arap ülkelerinde bir efsaneye dönüştü. Sarı saçlarıyla aklını aldı Arap kadınlarının Kıvanç’ımız.

    Ardından yine risksiz bir rolle, Menekşe ile Halil’in Halil’i olarak devam etti kariyerine. Bu sefer biraz daha halktan ama yine yakışıklılık üzerine yıkılmış bir karakteri canlandırıyordu.

    Saçları kısalmış, suratı daha bir oturmuş, serpilmişti Kıvanç. Oyunculuğu için bir gelişimden söz edemezdik ama kendini yine sevdirmişti.

    Ardından belki de Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en çok konuşulan, en çok izlenen, en çok tekrarı yayınlanan ve her tekrarı izlenen dizisiyle geldi: Aşk-ı Memnu.

    Kariyerinde ilk kez yakışıklılığı, boyu posu aşan, üç boyutlu, derinlikli ve zor bir rolü vardı artık. Rolü zor olmasına zordu ama yakışıklılığı da bakiydi.

    Behlül rolü bir zengin züppesinden daha fazlasıydı. Sinsi, ırz düşmanı, güvenilmez ve aşık… Behlül bir internet efsanesine dönüştü, parodileri yapıldı, caps’lere konu oldu.

    Behlül rolünde biraz daha semirmiş bir Kıvanç Tatlıtuğ izledik. Ardından hiç beklenmedik bir karakterle, mankenden oyuncu olmaz diyenlere tokat gibi bir rolle geldi.

    Son yıllarda Türkiye’den çıkmış en kaliteli yapımlardan olan Ezel’e konuk oyuncu olarak girdi. Has psikopat, ağzında sakız gibi jilet çiğneyen bir karakter: Sekiz.

    Façalı suratı, kirli ve diken gibi sakalları, sert konuşması, bakışları… Derken milyonlar eridi, öldü bitti.

    Oyunculuğunun üstüne kata kata, izleyenlere kolonyayla bileklerini ovdurta ovdurta sürdürdü kariyerini. Adanalı serseri Kuzey Tekinoğlu vardı artık hayatımızda.

    Rolün üstesinden o kadar iyi geldi ki, sürekli steril yakışıklı zengin rollerinde görmeye alışkın olan izleyici “Kendisi de Adanalı, yoksa böyle biri mi gerçekte?” diye sormaya başladı.

    Dizide çok farklı şekillerde karşımıza çıktı. Ama Kuzey Tekinoğlu, yüzüyle ön planda olan Kıvanç’ın, vücut şov yaptığı dizisi oldu. Adonisler, sixpackler havada uçuşuyordu.

    Brad Pitt’in Fight Club’ı varsa, Kıvanç Tatlıtuğ’un da Kuzey Güney’i vardı. Kuzey Güney’in birinci kuralı, asla Kuzey Güney’den bahsetme.

    Yapımcılar “Bıyıklı Kıvanç Tatlıtuğ mu? Neden olmasın.” diye düşünmüş olacak ki, Kurt Seyit ve Şura’yı patlatıverdiler.

    Üniformalı, asil, çakır gözlü, baktığı yeri delip geçen bir karakterdi Kurt Seyit. Dizi tutmadı ama çok genç kızın telefonuna duvar kağıdı oldu.

    Halen yayında olan Cesur ve Güzel dizisinde ise, yakışıklı ve gizemli bir karakteri canlandırıyor.

    Ancak yine sıradan bir aşk, meşk, duygusal anlar, uzun bakışmalar rolü değil. Babasının intikamını almak isteyen, serin kanlı, kararlı bir karakter.

    Kıvanç Tatlıtuğ “erkek güzeli” olarak başladığı kariyerinde, üzerine kata kata, emek vere vere ilerledi. Yakışıklılığına tutunmadı, büyük bir oyuncu olabileceğini herkese gösterdi.

    Bugün Google’a Kıvanç Tatlıtuğ yazınca 871.000 sonuç çıkıyor ve yer gök fotoğraflarıyla dolu. Kıvanç Tatlıtuğ, artık evlisin de zaten, SEVİLİYORSUN KARDEŞİM.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler