SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği'nde sahayı terk eden Pogba ile takım arkadaşları arasında arbede yaşandı

Spor toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği evinde Antalyaspor karşılaşmasında Florentin Pogba ile takım arkadaşı Ahmet Oğuz arasında arbede yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Gençlerbirliği Antalyaspor mücadelesinde Florentin Pogba sahayı terk etti.

Karşılaşmanın 88'inci dakikasında takım arkadaşı Ahmet Oğuz'a bir pozisyonda sinirlenen Pogba, formasını çıkarttı ve soyunma odasına gitti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat 3 değişiklik hakkını kullandığı için Pogba'nın yerine bir oyuncu dahil edemedi ve Ankara ekibi sahada 10 kişi kaldı.

OYUNCULAR POGBA'YA SALDIRDI

Maçın bitiş düdüğünün ardından Gençlerbirliği futbolcuları, karşılaşmanın 88'inci dakikasında formasını çıkartarak sahayı terk eden Floretin Pogba'ya saldırdı. Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı ve Pogba güvenlik altına alındı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın çıktığı yere gelerek sporcuları yatıştırdı.

pogba


MURAT CAVCAV'A TEPKİ

Mücadeleyi protokol tribününden takip eden Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, tribünden ayrılırken yoğun tepkilere maruz kaldı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından protokol tribününün hemen yanında yer alan sol kapalı tribününden Murat Cavcav ve yönetime yönelik küfreden iki taraftar gözaltına alındı.

Karşılıklı küfürleşmelerin ardından taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 taraftar, karakola götürüldü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler