KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Göğüs dikleştirme operasyonu ile dik göğüslere kavuşmak artık çok kolay!

    Göğüs dikleştirme operasyonları, göğüs dikleştirme egzersizleri, göğüs dikleştirme yöntemleri ve dahası. Her biri göğüsünü dikleştirmek isteyen kadınların aklından geçen ilk yöntemler. Göğüs dikleştirmek için en uygun yöntem hangisi hepsinin cevabını bu yazımızda bulabilirsiniz.

    Çoğu hasta için meme protezi ameliyatını planlamak basittir. Ancak yaşınız ileriyse, birden çok hamilelik geçirdiyseniz ya da ciddi miktarda kilo verdiyseniz, göğüs dikleştirme operasyonu da geçirmeniz gerekebilir.
    Hastanın meme sarkıklığı azsa, cilt sarkıklığı azsa ve cilt kalitesi iyiyse, sadece protezler, cerrahi dikleştirme için ihtiyaç olmadan istenen dikleştirmeyi sağlayabilir. Bu, özellikle protezler kas altına yerleştirildiğinde geçerlidir. Hastada sarkma azsa, protezi meme altına yerleştirmek dik, doğal ve sıkı bir meme için yeterli olacaktır.Hastanın cilt kalitesi kötüyse, çatlakları varsa, cilt sarkıklığı fazlaysa, meme uçları aşağıdaysa ya da cilt, bezler ve göğüs duvarı arasında ayrışma olduğu görülüyorsa, en iyi kozmetik sonuca ulaşmak için göğüs dikleştirme operasyonu gereklidir. Bu kategoriye uyan kadınların çoğunun yaşı ileridir, ama bazı genç kadınlar da bu kategoriye girer. Yukarıda belirtildiği gibi birden çok hamilelik geçirdiyseniz, meme dokusunun birkaç kez genişleyip küçülmesi cildin gevşemesine, çatlakların oluşmasına ve özellikle memenin üst kısmında dolgunluk kaybına sebep olur. 40 yaşından genç olan ve büyük miktarda kilo kaybeden kadınlar da çoğu zaman düz, sarkık memelerden muzdariptir. Geçmişte obeziteyle mücadele ettiyseniz, çok büyük ihtimalle protezlerle birlikte meme dikleştirme operasyonu geçirmeniz gerekir.

    Ameliyat kesileri bazı değişkenlere bağlı olarak değişir. Meme büyütme operasyonundan en iyi sonucu alacağınızdan emin olmak için doktorla görüşmeniz sırasında kesilerle ilgili detaylı olarak konuşmanız önemlidir. Cilt, meme bezleri, kaslar, protezler ve göğüs duvarı arasındaki ilişkiyi anlamak çok önemlidir.Bazı cerrahlar, meme dikleştirme ve meme büyütme operasyonlarını bir arada gerçekleştirmeyi bu durumun yarattığı karmaşıklık nedeniyle tercih etmez ancak uzun vadede mastopeksi, daha az stresli ve daha ucuzdur. Meme dikleştirme ve meme büyütme operasyonlarının bir seferde gerçekleştirilmesi hasta için daha kolaydır ve bu durumun başarılı bir sonuca ulaşması daha muhtemeldir.

    İki operasyonun bir arada gerçekleştirilmesine karar verildikten sonra bu operasyonun yetenekli ve deneyimli bir plastik cerrah tarafından uygulanması gerekir. Bir arada gerçekleştirilen dikleştirme ve büyütme operasyonunun hasta için bir çok olumlu yanı olmasına rağmen operasyonunu olması gerektiği gibi gerçekleştirmek için cerrahın tecrübesi çok önemlidir, aksi halde iyileşme sırasında komplikasyonlar oluşabilir.

    .

    www.instagram.com/vanityestetik/

    SORULARINIZ VE ÜCRETSİZ RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler