YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Goji meyvesini yemek için 7 etkileyici sebep

    Goji meyvesi, geleneksel Çin tıbbında binlerce yıldır kullanılan şifalı bir meyvedir. Bu lezzetli kırmızı taneler, yüksek oranda antioksidan içerir ve yaşlanmayı geciktirerek ömrü uzatır. Batı dünyasında süper gıda olarak adlandırılan gojiyi beslenmenize dahil etmeniz için size 7 önemli sebepten bahsedeceğiz.

    Antioksidanlar, serbest radikallerin en aktif savaşçısıdır ve gojş meyveleri yüksek oranda antioksidan içerir. Aynı zamanda vücudun hücre onarımı ve yenilenme sürecinde yardımcı olabilecek değerli amino asitleri ve diğer mineralleri içerir. Günlük bir avuç tükettiğiniz goji meyvesi sayesinde daha genç ve sıkı bir cilt, daha az enflamasyon meydana gelecektir.

    iStock-961012292

    Goji meyvesi, beyni alzheimer'a karşı korur. Hafızayı, zihinsel açlığı ve diğer nörolojik fonksiyonları destekler. Yüksek miktarda kalsiyum ve B vitamini içerir...

    Goji, hem fiziksel gücü hem de kas gelişimi için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Goji meyveleri, vücutta yüksek kan ve oksijen akışını kolaylaştırarak aşırı laktik asit üretimini ve birikmesini önlemeye yardımcı olabilir.

    iStock-600153112

    Karaciğer fonksiyonlarını destekler. Gojii sağlıklı kan ve kas fonksiyonlarını artırır. Bu sayede kalbi güçlendirir.

    Kronik yorgunluğu azaltır ve enerji seviyesinin artmasına katkıda bulunur.

    iStock-644376220

    İçindeki B vitamini; yağları, proteinleri ve karbonhidratları metabolize etmeye ve bunları enerjiye dönüştürmeye yardımcı olur.

    Goji meyvesinin belki de en umut verici faydası, kanser hastaları için iyileşme sürecine yardımcı olma potansiyelidir. Yapılan araştırmalar, tümörlü hücrelerle mücadele ettiğini ortaya koymuştur. Goji, sadece lezzetli değil aynı zamanda vücudu onaran önemli bir doğal kaynaktır.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler