SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gomis, ligin 5. haftasında gol sayısını 7’ye yükseltti

Galatasaray’ın süper forveti, Kasımpaşa’yı da boş geçmedi, 50 bin taraftarın önünde fırtına gibi esti. Rakip fileleri 2 kez havalandıran Gomis, ligin 5. haftasında gol sayısını 7’ye yükseltti.

Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’ın son kurbanı Kasımpaşa oldu, 90 dakikaya ise yine aynı isim damgasını vurdu: Bafetimbi Gomis. Kayseri maçında 2 gol atan, sonrasındaki Osmanlı, Sivas ve Antalyaspor karşılaşmalarında da rakip fileleri havalandıran Fransız futbolcu, dün Kasımpaşa mücadelesinde şova devam etti.

İlk yarının sonunda savunmanın arkasına çok iyi sarkan devamında usta işi bir gol atan Gomis, ikinci yarıda da sahneye çıktı. 79. dakikada Serdar Aziz’in asistinde kaleci Ramazan’ı tekrar avlayan yıldız forvet, 50 bin taraftarı adeta coşturdu. Açık ara zirvede Ligin henüz 5. haftası oynanırken gol sayısını 7’ye yükselten ve krallık yarışında açık farkla zirvede bulunan Bafetimbi Gomis, artık gözünü deplasmandaki Bursaspor mücadelesine çevirdi. Gomis’i 4 golle Malatyasporlu Boutaib ve Tolga Ciğerci takip ediyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler