SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gomis ve Valbuena Fransa Milli Takımı aday kadrosuna davet edilmedi

Fransa Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belarus ve Bulgaristan'la oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Fransa Milli Takımı'nda Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ve Fenerbahçeli Mathieu Valbuena, aday kadroda yer almadı. Valbuena ve Gomis'in aday kadroda yer almaması şaşkınlık yarattı.

Fransa Milli Takımı'nın Bulgaristan ve Belarus ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası eleme maçlarının kadrosu açıklandı. Valbuena ve Gomis 25 kişilik aday kadroda yer almadı.

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Bafetimbi Gomis ve Fenerbahçe ile anlaşan Mathieu Valbuena, yaptıkları açıklamalarla yeniden Fransa Milli Takımı forması giymek istediklerini söylemişlerdi.

Ancak Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps, bu iki oyuncunun yoğun isteklerine ve yüksek performanslarına rağmen 25 kişilik aday kadroda bu ikiliye yer vermedi.

Fransa Milli Takımı'nın formasını 12 kez terleten Bafetimbi Gomis, 3 gol kaydederken, milli takım formasını 52 kez sırtına geçiren Fenerbahçeli Mathieu Valbuena ise 8 gol kaydetti.

Bakayoko, Martial, Nabil Fekir ve Benzema gibi isimler de Didier Deschamps'ın açıkladığı Fransa Milli Takımı aday kadrosunda yok.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler