KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gözaltı ışık dolgusuyla bakışlarınız canlansın!

    Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Emre Hocaoğlu, gözaltı ışık dolgusu hakkında konuştu.

    Gözaltı ışık dolgusu sayesinde istediğiniz canlı bakışlara sahip olmanız oldukça mümkün. Uygulaması kolay ve pratik bir estetik işlem olan gözaltı ışık dolgusu kısa zaman içerisinde oldukça büyük değişiklikler elde etmenizi sağlar ve yüzünüze enerjik bir görünüm katmayı amaçlar. Göz altı gölgelenmesi, çökmeler, çukurlar ve kırışıklıklardan sadece bir uygulamayla kurtulabilirsiniz. Dolgu maddesinin içinde bulunan hyaluronik asit ile cildin yaşlanması geciktirilir ve canlı kalması sağlanır. Estetik operasyonlar kadar etkili olan ışık dolgusu yöntemi günümüzde giderek daha fazla tercih edilmektedir.

    GÖZALTI IŞIK DOLGUSUNUN UYGULANMASI

    Gözaltı ışık dolgusu ameliyatsız yüz gençleştirme tekniklerinin en başında gelir. Gözaltı ışık dolgusunun uygulaması oldukça basittir. Lokal anestezi ile yapılır ve estetik ameliyatlarla kıyaslandığında oldukça basit bir işlemdir. Bunun yanında ameliyata oldukça yakın sonuçlar elde edilir. Göz altı ışık dolgusu içinde hyaluronik asit bulunmaktır.

    Zamanla insan cildinde azalan bu madde hem gözaltı sorunlarını gidermeye yarar hem de eksilen hyaluronik asitin dışarıdan takviye edilmesini sağlar. Ameliyatlarla kıyaslandığında dolgunun yan etkisinin olmaması bunun yanında seansların da kısa olması dolgunun tercih edilme sebeplerindendir. Günümüzde içinde bulunduğumuz yoğun tempo sırasında da sadece bir öğlen arasında uygulanabilir olması bu tekniğin artılarındandır.

    GÖZALTI IŞIK DOLGUSU HANGİ PROBLEMLER İÇİN UYGULANIR?

    Yorucu yaşam, çevresel faktörler ve cilt ömrü zaman ilerledikçe yüzümüzde bazı deformasyonlara sebep olmaktadır. Çizgiler, kırışıklıklar, çökmeler ve bunun gibi bir çok etkiyi yüzümüzde zamanla görmek oldukça normaldir. Bunun yanında gelişen teknoloji ve tıp teknikleriyle birlikte zamanın etkilerine kafa tutmak oldukça kolay bir hal almıştır.

    Kısa sürelerde büyük değişikliklere tanık olmak artık mümkün. Gözaltı ışık dolgusuyla yorgun bakışlarınızı çok kısa sürede değiştirebilirsiniz. Gözaltı çökmeleri, çökme nedeniyle oluşan morluklar ya da göz çevresi kırışıklıkları gibi sorunlar için gözaltı ışık dolgusu yöntemi uygulanabilir. Bu uygulama ile ihtiyacınız olan enerjik bakışlara çok kısa sürede kavuşabilirsiniz. Neden dolgu istediğinize göre belirlenen kısa seanslarla harika sonuçlar elde edebilir ve gözaltı ışık dolgusunun yüzünüze getirdiği enerjik görünümün keyfini çıkarabilirsiniz.

    Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
    Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
    http://www.emrehocaoglu.com
    https://www.instagram.com/dremrehocaoglu
    https://www.facebook.com/docdremrehocaoglu/

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler