KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gül hastalığıyla mücadele eden kadınlar farkındalık oluşturmak istiyor

    Gül hastalığıyla mücadele eden kadınlar, farkındalık oluşturmak için makyajız fotoğraflarını paylaşıyor. #RosaceaNoFilter hashtagini kullarak sosyal medyada paylaşım yapan kadınlar güçlü olduklarını göstermek istiyor.

    Dünyadaki milyonlarca insan, yüzünü etkileyen uzun süreli bir cilt rahatsızlığı olan rosacea (gül hastalığı) ile yaşıyor.

    1

    Bu hastalıkta belirtiler, genellikle cildin kısa bir süre için kırmızıya döndüğü kızarıklık dönemleriyle başlar, ancak durum ilerledikçe diğer belirtiler de gelişebilir.

    2

    Tekrarlama ihtimali olan bu hastalıkla mücadele eden kadınlar farkındalık oluşturmak için fotoğraflarını paylaşıyor ve hastalıklarıyla ilgili durumlarını paylaşıyorlar.

    3

    Çoğu zaman evden dışarı bile çıkamadıklarını söyleyen kadınlar, bunun utanma ile ilgili olmadığını, yalnızca ciltleriyle ilgili sorulan sorulardan sıkıldıkları için yaptıklarını dile getiriyorlar.

    4

    Ciltlerindeki kızarıklıkların ağrı, zonklama ve yanma hissi bıraktığını ifade eden birçok kadın, 666 binlik rosacea_beyondthevisible instagram hesabında aynı hastalıktan muzdarip olan kadınlarla tanışıp, biz de varız diyorlar. Ve yaşadıkları acıların biraz olsun hafiflemesini istiyorlar.

    5

    6


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler