MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen'den imalı paylaşım! Bu sözler İzzet Çapa'ya mı?

İzzet Çapa'nın köşe yazısının yayınlanmasının ardından, son günlerde skandallarla adı anılan Gülben Ergen Twitter hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.

Bir süredir hakkında çıkan haberler sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Gülben Ergen ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ünlü şarkıcı hakkında ortaya yeni bir iddia atan son isim ise İzzet Çapa oldu. Ergen, İzzet Çapa'nın hakkında yazdığı yazı sonrası sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. Sadece Seda Sayan'ın programına çıkıp konuşan Gülben Ergen bugün Twitter'dan Martin Luther King'e ait şu sözü paylaştı: "Her kim kötülüğü pasif kalarak kabul ederse, kötülüğü daim kılmakta yardımcı olan kadar onun da payı vardır."

gulben_ergen

BU SÖZLERİ İZZET ÇAPA'YA MI SÖYLEDİ?

Ünlü sanatçının İzzet Çapa'nın yazısı ardından paylaştığı bu sözler ise akıllara 'Gülben Ergen bu sözleri İzzet Çapa'ya mı söyledi? sorusunu akıllara getirdi.

gulben

İZZET ÇAPA, GÜLBEN ERGEN İÇİN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Gazeteci İzzet Çapa, yazdığı köşe yazısında Gülben'in kendisine attığı mesajları tek tek ifşa ederek "Gülben Ergen, Erhan Çelik ile ilişkisi duyulmadan önce sarmaş dolaş fotoğrafını yanlışlıkla bana attı ama ben arkadaşlığımızdan ötürü yayınlamadım. Şimdi beni yalanlıyorsun." demişti. Bu sözleri sonrası yazısına devam eden Çapa, büyük yankı uyandıran satırlarında özetle şunları anlatmıştı;

Erhan Çelik, Gülben Ergen'in yemek yediği restorana geliyor, eşinin cep telefonundaki yazışmalara bakıyor ve 'Sevgilim seni çok özledim' yazılı mesajlarla karşılaşıyor. Mesajlarda 'Mustafa' ismiyle kaydedilen numaranınsa araştırmalar sonucu Tolga Duğles'e ait olduğu ortaya çıkıyor.

GULB

6ytrg

İşte Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan'ı Aldattığı Görüntüler

5trfd

8789798

43ERDEWD

54564654

gergen

erhan_manset

glben-1

skandall (1)

54564

kavga


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler