MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülperi 2. son bölüm izle: Yakup'un şok eden teklifi! (Gülperi 3. yeni bölüm fragmanı)

Gülperi 2. son bölümü dün akşam Show TV'de ekrana geldi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuçcuoğlu ve Ece Sükan'ın oynadığı Gülperi dizisi geçen hafta başlamış ve yoğun ilgi görmüştü. Dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra Gülperi 3. yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediliyordu. Gülperi son bölümde Yakup'un teklifi Gülperi'yi zor bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Gülperi teklife nasıl cevap verecek. Özel sahneleri ile Gülperi 2. son bölüm izleme bağlantısı haberimizde.

Gülperi 2. son bölümü, dün akşam Show TV ekranlarında heyecanla izlendi. Geçen hafta ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Gülperi'de başrolleri Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen paylaşıyor. Çocuklarını yeniden kazanma mücadelesi veren Gülperi'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde Gülperi velayet davasını kazanır. Bedriye'nin alınması Yakup'a Gülperi'ye yeni bir teklifle gitmesi zorunda bıraktı. Gülperi ise yapılan teklif karşısında şaşırır. Peki Gülperi ne karar verecek? Gülperi 2. son bölümü haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

GÜLPERİ 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülperi 2. Bölümünde; velayet davasını kazanan Gülperi’yi artık daha zor günler beklemektedir. Yakup’un planıyla gözünün önünde kaçırılan Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, yıllardır maruz kaldığı düşmanlık ve kinle yeniden mücadele etmek zorunda kalır. Bedriye’yi ararken elinden gelen her şeyi yapar ve bu durum Yakup’u çok sinirlendirir.

Kadir bu mücadelede Gülperi’nin yanında olup ona en büyük desteği veren kişi olmaya devam eder, Taşkınhan’a birlikte giderler. Ancak kendi ailesindeki sorunlar da onun yokluğunda kontrolü dışında büyümektedir. Hasan ve Can da anneleriyle birlikte Taşkınhan’a giderler. Ancak Hasan dedesinin evinde kalabilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Gülperi dik durarak Yakup’a direnmeye devam eder. Yakup’un planı ise Bedriye’yi yeğeni Ali’yle evlendirmektir. Yakup, Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulunur. Bu teklif karşısında Gülperi çok zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

GÜLPERİ 2. SON BÖLÜM İZLE

GÜLPERİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen'in oynadığı dizinin son bölümünde Gülperi'nin velayet davasını kazanması, sonrasında Bedriye'yi araması ve Yakup'un elinde kaçırması heyecanla izlenirken Yakup'un Gülperi'ye yaptığı teklif herkesi şaşırttı. Gülperi bu teklife ne cevap verecek? Kabul edecek mi merak ediliyor, Gülperi yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Gülperi yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLPERİ GENEL KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yürüttüğü "Gülperi" çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi'nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanındaolan Kadir'in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler