KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük burç yorumları (30 Temmuz 2020 Perşembe)

    30 Temmuz 2020 günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    Günlük burçlarınızı okumadan seyahat hazırlığı yapmayın, ilişki adımları atmayın ve herhangi bir evrak imzalamayın. Farkında değiliz ama günlük burçlar hayatımızı o kadar güzel analiz ediyor ki...
    30 Temmuz günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak? Günlük burç yorumlarında aşk hayatı nasıl olacak? Günlük burç yorumları sağlığımız hakkında ni ipucu veriyor? Günlük burcumuz iş yeri ve kariyer hakkında neler söylüyor? Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün güne hızlı başlayabilir, gün içindeki iş ve konularınızla ilgili hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Sabırsızlık ve acelecilik artabilir. Detayları kaçırmamaya, zihinsel ve fiziksel enerjiyi dengelemeye çalışın. Bir fırsat yakalayabilirsiniz. Gün batımına kadarki süreç daha keyifliyken, akşam saatlerinde depresifliğe dikkat.

    Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün gün içinde plan dışı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aksilik ve fırsatların bir arada olduğu bir gün. Enerjinizi neye kanalize ettiğiniz önem kazanıyor. Soruna değil çözümlere odaklanmalı. İlişkilerde derin duygular, tutkular ve özlem çalışabilir.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün ilişkilerde keyifli paylaşımlar içinde olabilir, heyecan verici durumlar yaşayabilirsiniz. İş hayatında ve sınavlarda şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün batımına kadar pek çok planınızı tamamlayabilir, hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Spor ve hareket halinde olmak iyi gelecektir.

    Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün günün çoğunda daha keyifli ve enerjik hissedebilir, birden fazla iş ve planınızı tamamlayabilirsiniz. İş hayatında ve mesleğinizde öne çıkabilirsiniz. Erkeklerden destek ve fayda görebilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerde gerilim ve tatsızlıklara dikkat.

    27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU

    Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün yaşama dair heyecan duygunuz artabilir, daha sabırsız olabilirsiniz. Aşk ilişkileri için oldukça güzel bir gün. Beğenilebilir, dikkat çekebilirsiniz. Tutkular ve arzular artabilir. İş ve kariyer planlarında iyileşme sağlama, ilerleme isteği artıyor.

    Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün aile ilişkileri, ev düzeni, çocuklarla ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir. İç huzurunuzu, aile huzurunu korumak üzere hareket edebilirsiniz. Enerjinizi düşürecek kişi ve konulardan, iradeniz dışındaki durumlara kafa yormaktan kaçınmalısınız.

    Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün kardeşler, yakın çevre ve akrabalarla ilişkileriniz öne çıkabilir. Partnerlik ilişkilerinde ortak planlar yapabilir, keyifli görüşmeler sağlayabilirsiniz. Gün içinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İlgi, destek ihtiyacınız artıyor.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün harcamalar yapabilir, finansal şanslarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında kazanç getiren anlaşmalar, yeni sorumluluklar gündeminizde olabilir. Yaşamı, geleceği sorgulama artarken, kaygı ve umutsuzluk enerjisine kapılmamalısınız.

    Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün şans ve şanssızlıklarla karşılaşabilir, enerjinize göre deneyimler çekebilirsiniz. Yaşama ve olayları iyi tarafından bakmak iç huzurunu korurken, aşırı sorgulama ve takılı kalma hali kaygı ve huzursuzluğu arttırabilir.

    Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün kontrol ve yönetme ihtiyacı artabilir, gün içindeki durumlarda bildiğiniz gibi ilerlemeye çalışabilirsiniz. Öfke kontrolü ve kaygı haline dikkat etmeli, bakış açınızı genişletmeli, büyük resmi görmelisiniz. Aile içi sağlık destekleri gündeme gelebilir.

    27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU

    Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün iş ve özel hayatınızda açık konuşmalar yapabilir, saklı duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Bildiğiniz ve rahat ettiğiniz alanda kalmakla yeniye gitmek arasında seçim yapabilirsiniz. İş hayatında bir tıkanıklık durumu oluşabilir.

    Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün arkadaşlıklar ve aşk hayatında iletişim problemlerine dikkat etmeli, kelimelerinizi seçmeye özen göstermelisiniz. Dürtüsel davranmak yerine farkındalıkla hareket etmelisiniz. Kazançlar ve finansal başarılar gündemde. Etrafınızın enerjisinden etkilenebilirsiniz. Harcamalar yapabilirsiniz.

    Astrolog Merve Rençber

    İletişim: astrolojionline@gmail.com

    Instagram: astrolojionline

    Youtube: Astroloji Online

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler