KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güzellik sırlarından ‘’Argireline’’ etken madde kırışıklıkları durdurur mu?

    Kozmetisyen Nesrin Sürer, kırışıklıkları durduracak etkin bir silahtan söz etti.

    Argireline etken madde botox’ un tahtını sarsacak derecede etkili. Hollywood yıldızlarının kurtarıcı olarak gördükleri ‘’ Argireline ’’ etken maddeli serum sayesinde daha genç görünüme kavuşabiliyorlar.

    Sahibi, nobel ödüllü bio kimyacı Dr. Martin R. ’ in Labaratuvarında ‘’ Argireline’ ’ adlı bir madde geliştirdi. Bu madde sinir hücreleri ile kas hücreleri arasındaki iletişimi durdurmakla görevli. Kaslara ulaşan asetikolin miktarı estetik açıdan oldukça önemli. Miktar ne kadar yüksekse kasların kasılması da o kadar fazladır. Bunun sonucunda derin kırışıklar oluşur.

    Argireline bu noktada devreye girer ‘’ Argireline “ asetikolin salgısını azaltır. Böylece kaslar gevşer ve kırışıklıklar düzleşir kasların kasılması sırasında kırışıklıklar oluşmaz. ’’Argireline’’ asetikolin salgısını azaltarak sinir uyarısının kaslara gitmesini engeller ve böylece tıpkı botox gibi kasın kasılmasını engeller.

    ’’Argireline’’ botox’ sa göre avantajı enjekte edilmeyip cilde sürülmesi, ayrıca botox gibi zehirli olmamasıdır. Kırışıklıkları azaltıcı etkisi klinik deneylerle ispatlanmış. Deneyler ‘’Argireline’’ içeren serumlar üzerinde yapılmıştır. Cilt için son derece etkileyici bir aktif maddedir.
    ’’Argireline’’ yüz hatları ve mimik kırışıklıkları üzerinde hassasiyetle çalışır. Botox yötemine karşın son derece avantajlı ve etkili bir alternatiftir.

    Günümüzde ciltte erken yaşlanma ve kırışmaların sıkça görülmeye başladı. Tabii ki cildin erken yaşlanma etkilerini arttıran faktörler var. Zararlı güneş ışınlarının yanı sıra hava kirliliği, stres ve hormonlu gıdalarda cildin bozulmasına ve yaşlanmasına yol açıyor.
    Böylece cildin depolama kapasitesi ve kolajen hidrofili azalmasıyla cilt esnekliğini yitiriyor. Ayrıca deri kalınlaşıp kuruyor, serbest radikallerden çabuk etkileniyor.

    Argireline etken maddeli serum iç ve dış etkenlerin yol açtığı yaşlanmayı önlüyor, derin kırışıklıklar dolarak açılıyor.
    Böylece cilt sağlıklı doğal ve genç bir görünüme kavuşuyor.
    Sağlıklı ve Güzellik dolu günler dileği ile...

    Nesrin Sürer
    İnt. Dipl. Kozmetisyen
    www.enesbioestetikcenter.com
    Instagram:/enesbio-ınstagram
    Facebook://enesbio-facebook

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler