KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hamilelik sonrası korse mi? Yoksa hamilelik sonrası başka yöntemler mi uygulanmalı?

    Hamilelik sonrası kilo nasıl verilir? Hamilelik ve doğumun vücudunuzda yaratabileceği değişiklikler yadsınamaz. Fazla kilo alımı gibi bariz değişikliklerin çoğu hamilelikten sonra düzelecektir ama değişikliklerin bazıları kalıcıdır. Kalıcı değişikliklerin örneklerinden biri hamilelik sonrasında sahip olduğunuz göbeğiniz ve hamilelik sonrası çatlaklardır. Çoğu kadın için liposuction ile birlikte gerçekleştirilen karın germe ameliyatı bu duruma bir çözüm sunabilir.

    Hamilelik sonrası kilo verme nasıl sağlanır?

    Vücudunuz hamilelik sonrasında hızla değişikliklerden geçer. Fazla kilo, hamilelik sırasında yeterince enerjinin sağlanabileceğinden emin olmak için vücudunuzda tutulur. Memelerin şekli ve boyutu genelde değişir. Bu değişimin sebebi hem kilo alımıdır hem de hormonal değişikliklerdir. Hatta bazı kadınlar hamilelikten sonra ayak numaralarının değiştiğini, saçlarının daha düz ya da daha kıvırcık olduğunu ya da diğer öngörülemez değişiklikler oluştuğunu görür. Tabii hamilelik sırasında oluşan büyük değişikliklerden biri içerde büyüyen bebeğe ortam oluşturmak için rahmin şişmesidir. Karın kasları da rahmin genişlemesine olanak vermek için esner. Bu, diastasis rekti adı verilen, karın kaslarının tamamen ayrışması durumuna yol açabilir ve bu durum kalıcı olabilir.
    Hamilelik sırasında vücutta görülen değişikliklerin çoğu tamamen kozmetiktir ve zaman geçtikçe aşamalı olarak normale döner. Bebeğiniz doğduktan sonra fazladan çaba sarf etmek ve düzgün beslenmek, hamilelik sonrası kalan fazlalık kiloların ortadan kalkmasına yardımcı olabilir. Yine de plastik cerrahi bazı kadınlar için kalıcı kas ayrışması ve gevşekliğini onarmak için gerekli olabilir.

    liposuction nedir? Liposuction sonrası nasıl bir yol izlenmelidir?

    Karın bölgesini şekillendirmek için iki yaklaşım vardır, bunlar liposuction ve abdominoplasti (karın germe) olarak belirtilebilir. İki operasyon da karnınızın biçimini iyileştirebilir ama iki operasyonun çalışma biçimi farklıdır.
    Liposuction operasyonu sırasında göbeğinize yakın olarak birkaç kesi yapılır. Bu kesiler yoluyla boş bir tüp olan kanül yerleştirilir. Yağ hücreleri, birkaç farklı yöntemden biri kullanılarak parçalanır ve sonra kanül kullanılarak fazlalık yağ hücreleri fiziksel olarak bölgeden çıkarılır. Liposuction işleminde çok esnemiş olan kaslar sıkılaştırılamaz. Karın germe operasyonu, ayrışmış kasları eski yerlerine dikerek cerrahi olarak onarır. Bu sırada daha düz ve sıkı bir görünüm için fazlalık deriyi ortadan kaldırır. Karın germe operasyonu büyük kas ve yapı onarımı için idealdir ama liposuction ile mümkün olan hassaslık ve şekillendirme, karın germe operasyonu ile mümkün değildir. En iyi sonuçları almak için liposuction ile karın germe operasyonunu birlikte uygulamak etkili olacaktır. Karın şekillendirme için olan bu modern yaklaşımla hamilelik sonrası göbek ve çatlaklar, başka bir operasyon olmadan rahatça ortadan kaldırılabiliyor.

    .

    www.instagram.com/vanityestetik/

    SORULARINIZ VE ÜCRETSİZ RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler