Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hangi Ufak Tefek Cinayetler stilisin?

    Eğer sevdiğiniz dizi karakterinden ilham alarak bir stil oluşturmak istiyorsanız işte yeni sezonun açılışını yapan Ufak Tefek Cinayetler kadınları ve ilham veren yeni sezon kıyafetleri sizin için geliyor.

    Yeni sezon ile birlikte diziler de birer birer evlere geri dönmeye başladı. Onların içerisinde en sevilen, özellikle kıyafet stilleriyle büyük ilgi odağı olan dizilerden bir tanesi de Ufak Tefek Cinayetler ve onların tatlı-sert kadınları.

    Merve, Oya, Arzu, Pelin... Her biri kendine has stilleriyle ekranda boy gösterirken, izleyicilerin de her bölüm sonunda merak ettiği bir soru var; "bu kıyafetler nereden?" Eğer sevdiğiniz dizi karakterinden ilham alarak bir stil oluşturmak istiyorsanız işte yeni sezonun açılışını yapan UTC kadınları ve yeni sezon kıyafetlerinden ilham alarak kendi stilinizi oluşturabileceğiniz öneriler sizin için geliyor.

    MERVE

    Bu sezon bol bol karşımıza çıkan trendlern biri hiç şüphesiz tulumlar. Uzun ya da kısa kollu alternatifleriyle tercih edebileceğiniz tulumlar bu sezon gardropların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    merve-tulum

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    Sonbahar demek, blazer ceketler demek. Eğer maskülen bir stilden hoşkanıyor fakat çekiciliğinizden de ödün vermek istemiyorsanız o halde kayık yaka blazer ceketleri tercih edebilirsiniz.

    merve-ceket

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.


    OYA

    Sonbaharın trendi ekoseler, bu sezon bol bol sokak modasında karşımıza çıkacak. Yüksek bel pantolonlarla ile buluşan ekoseler ise şıklığın en rahat halini temsil edecek.

    oya

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    İşte Oya gibi ceket severlerin sonbahar gardroplarının vazgeçilmez parçası! Gündüzden geceye, günün her saatinde kombinlenen ceketler, sonbaharın kurtarıcıları arasında.

    ceket

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    ARZU
    Zamansız, konforlu ve şık bir stil arayanların imdadına, sezonun trend stillerinden iki parçalı ve iki renkli elbiseler yetişiyor. Sıkı toplanmış saçlar ve gözalıcı küpelerle tamamladınız mı, işlem tamam.

    arzu-elbise-

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    Günün her saatinde ve her sezonda rahatlıkla kullanabileceğiniz, gardrobun kurtarıcılarından kare yaka elbise!
    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    PELİN

    Puantiye aşkına! Ekoseler kadar yıldız olan bir şey varsa o da puantiyeler! Pelin'in stilinden ilham alarak şık ve konforlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

    puantiye

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    Unutmayın ki güneş gözlükleri sadece yazın kullanılan bir aksesuar değil. Kışın da güneşin zararlı ışınlarından korunmak istiyor ve stilinizi yıldır bir parçaile tamamlamak istiyorsanız o halde güneş gözlüklerinizi çantanızdan çıkarmamanız gerekiyor.

    pelin-gozluk-

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    Geçtiğimiz sezonun metalik yıldızı, bu sezonda devam ediyor. Kombininizi ilgi odağı olacak bir parça ile tamamlamak istiyorsanız metalik ceketlerin gücünden faydalanabilirsiniz.

    pelo-

    Ürünü keşfetmek için tıklayın.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler