YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hava eksi 70 dereceyken yemek pişirmeye kalkınca bakın neler oldu!

    Buzbilimci ve biyolog olan Cyprien Verseux, dünyanın en soğuk noktasında iklim çalışmaları yapıyor. Kışın eksi 80 dereceye kadar düşen Antartika'nın bu noktasında kimse yaşamıyor ve 9 ay boyunca da araçla erişilemiyor bölgeye. Buzbilimci Verseux, havanın eksi 70 derece olduğu bir günde dışarıda yemek pişirmeyi denedi ve ortaya inanılmaz görüntülker çıktı :)

    Dünyanın en soğuk noktasında şu an bilim insanları, doktor, teknisyenler ve aşçının bir arada olduğu 13 kişi bulunuyor. Hava sıcaklığı zaman zaman eksi 80 dereceyi görüyor. Normal şartlarda burada yaşamak imkansız ama işte bilim aşkı sevgili okur, soğuk ya da sıcak işlemiyor :)

    Buzbilimci Verseux, hava eksi 70 derecedeyken bir deney gerçekleştirmek istedi ve dışarıda yemek pişirmek istedi. Ortaya çıkan ilginç görüntüleri ise Twitter hesabından paylaştı.

    Karşınızda buzbilimci ve biyolog Cyprien Verseux!

    dsd

    İklim hakkında araştırma yapmadığı bir sabah Cyprien bu ortamda yemeklerin ne hale gelebileceğini test etmek istedi. Buzbilimcimizin bu konu oldukça hoşuna gitmiş olacak ki deneyimlerini paylaşmak için de bir blog tutmaya başlamış.

    görsel

    Bakınız, bu yiyecekler Antartika'da yer çekimine meydan okuyorlar...

    Şuna bakabilir misiniz! Kırılırken donan yumurta!

    yumurta

    Ekibin oraya gittiği günden kısa bir süre sonra taze yiyecekleri tükendi. Bu yüzden çoğunlukla dondurulmuş yiyecekleri yemek zorunda kaldılar.

    1

    kk

    Kaynak

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler