Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Her kadının dolabında olması gereken zamansız parçalar

    Alışverişe çıkmadan önce bu yazımıza göz atın! Her kadının dolabında olması gereken zamansız parçalar

    Trend sürekli değişiyor olabilir. Fakat bazı şeyler hep klasik olarak kalıyor. Örneğin beyaz gömlekler, jean pantolonlar... Gardıropların yapı taşı olan bu parçalar ise. kombin yapmakta zorlandığımız her anda yardımımıza koşuyor. İşte alışverişe çıkmadan önce muhakkak göz atmanız ve dolabınızda olması gereken zamansız parçalar.

    Beyaz tişört
    Bisiklet yaka yada V yaka modelleri bulunan beyaz tişörtler günün her saatine uyum sağlayacak kurtarıcı bir parça. İstediğiniz şekilde kombinleyebilir ve modası asla geçmeyen bu parçayı dolabınızda baş köşesinde bulundurabilirsiniz.

    bayaz-tisort

    Skinny Jean
    Yıllara göre pantolonların bel yükseklikleri ya da detayları değişebiliyor. Fakat skinny jeanlerin modası asla geçmiyor. Birkaç renk çeşidi olan bu jeanleri satın alarak karar veremediğiniz anda kombinleyebilirsiniz.

    Hemen almak için tıklayın

    Beyaz gömlek
    Beyaz gömleklerde tıpkı beyaz tişörtler gibi oldukça kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor. Kombinlemesi kolay parçaları dolapda bulundurmak zamandan da tasarruf etmenizi sağlayacak. Ayrıca unutmayın ki beyaz gömleğin bir özelliği de her zaman cool ve şık görüme sahip olması.

    Hemen almak için tıklayın

    Siyah elbise
    Kurtarıcı parçaların en popüleri siyah elbiseler. Vücudunuza uygun kesimde seçeceğiniz siyah elbiseler, şık davetlerde bile size zaman kazandıracak. Star parçanızı dolabınızdan eksik etmeyin.

    siyah-elbise

    Hemen almak için tıklayın

    Deri ceket
    Deri ceket her zaman cool duran bir parçalara arasında yer alıyor ve asla modası geçmiyor. Uzun ömürlü olma avantajından da faydalanarak gardırobunuzda yıllarca saklayabilirsiniz. Eğer bir deri ceketiniz yoksa kendinize uygun bir rengi seçip hemen kombinlemeye başlayın.

    Siyah topuklu ayakkabı
    Acil bir davete gitmeniz gerek ve kıyafetinize uygun bir ayakkabı bulamadınız diyelim. Giyin siyah topuklu ayakkabıları hemen. Şık ve zarif duracağına eminiz. Ayrıca günlük hayatta da bu ayakkabıları kullanabilirsiniz. Ayağınıza uygun ve mümkünse rahat olan bir siyah topuklu ayakkabı hayat kurtarıcıdır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler