KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Her şey şüpheyle başlamıştı: Canlı yayında karısının aldatma görüntülerini izledi!

    İnsanın içine bir kere şüphe düşmeye görsün… 5 çocuğunun annesine güvenmeyen koca, To Catch a Cheater (Aldatanı Yakalamak) isimli Youtube kanalına başvurdu ve karısının sadakatini sınamaya kalktı.

    “Yemek pişirmiyor ve artık benimle sevişmek istemiyor.”

    Karısının değişen davranışlarından şüphelenen 5 çocuk babası George, hayat arkadaşının hala kendisine sadık olup olmadığını denemek istedi ve bu amaçla açılan “To Catch a Cheater” isimli Youtube kanalına başvurdu.

    Senaryo incelikle kurgulandı

    George’un karısı bir temizlikçi, yani gündelikçi olduğu için senaryo da haliyle bu duruma göre kurgulandı. Her şeyden habersiz eş, her zamanki gibi bir temizliğe gideceğini zannediyordu. Ancak bu seferki müşterisi bekar ve yakışıklı bir model rolündeki oyuncuydu.

    Her şey normal başlamıştı...

    5 çocuk annesi temizlikçi kadın eve girdiği gibi yerleri süpürmeye başladı. Buraya kadar her şey normal görünse de, temizlikçi kadın kendisine sıcak davranışlar sergileyen ev sahibini karşılıksız bırakmadı. İkram edilen meyve suyundan sonra işler kızışmaya başladı.

    Yakışıklı model işleri bir adım ileri götürdü!

    Yakışıklı model, kendisine kurulan tezgahtan habersiz olan temizlikçi kadına ütü yapıp yapamadığını sordu. İngilizcesi kıt olan kadının verdiği olumlu cevabın ardından ev sahibi rolündeki model önce gömleğini, sonra da pantolonunu çıkarıverdi! Bu duruma çok şaşırmamış görünen 5 çocuk annesi kadın model yakınlaşmaya başlayınca direndi!

    “Evliyim ve çocuklarım var.”

    Sadakati sınanan kadın, yakışıklı modelin yakınlaşma çabalarına “Evliyim ve çocuklarım var.” diyerek direnmeye çalışsa da sonunda yelkenleri indirdi ve ev sahibiyle bir kereliğine öpüşmeyi kabul etti! Tabii işler orada kalmadı. Temizlikçi kadın “kendisini daha az gergin hissetmek” için kanepede bir şeyler içmeyi teklif etti. Yelkenleri tamamen indiren temizlikçi kadın ilk içkilerden sonra yakışıklı modelle birlikte odaya gitmeyi kabul etti. Bütün olan bitene an be an şahit olan kuşkucu koca ise bilgisayar başında sinir krizi geçirdi. Öfkesine mağlup olan koca defalarca karısını öldüreceğini söyledi! Neyse ki araları biraz limoni olan evli çift bu olayı kimse zarar görmeden atlattı. Bu arada kanalın sahipleri, çiftin zaten yolunda gitmeyen evliliklerine verdikleri zarar için evlilik terapistinin masraflarını karşıladıklarını duyurdu. Hikayenin tamamını altyazılı videodan izleyebilirsiniz.


    Vitrin

    Her şey şüpheyle başlamıştı: Canlı yayında karısının aldatma görüntülerini izledi!

    En Çok Aranan Haberler