KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Herkesi etkilemeye hazır olun! Muhteşem görünmenizi sağlayacak güzellik ipuçları

    Her kadın her yerde mükemmel görünmek ister. İster sevgiliyle randevu, ister kızlarla buluşma, ister spor salonunda bir gün olsun, en küçük detaya kadar her şekilde ideal görünmek istiyoruz. Ancak yoğun da geçen hayatımız nedeniyle kendimize vakit ayırmada zorlanıyoruz. Hayatınızı çok daha kolaylaştıracak, zamandan, enerjiden ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacak en iyi güzellik ipuçlarını bir araya getirdik.

    • Tarçın ve nane özlü yağlar dudaklarınızın daha dolgun ve parlak görünmesini sağlar. Bu bileşenlere alerjiniz yoksa, dudak balsamınıza veya dudak parlatıcınıza birkaç damla ekleyebilirsiniz.

    7

    • Hindistan cevizi ve zeytinyağları suya dayanıklı makyajı gidermek için mükemmeldir. Bu numarayı deneyin; yüz temizleyiciniz olmasa bile makyajınızı yıkamanın kolay olduğunu göreceksiniz.
    • Fondöteniniz çok kalınsa, en sevdiğiniz nemlendiriciyi biraz ekleyerek inceltebilirsiniz. Çok hafif fondöteninizi biraz sıvı bronzlaştırıcı ile karıştırarak da yoğunlaştırabilirsiniz.
    • Taze, nemli bir cilt istiyorsanız, yüzünüzün en belirgin kısımlarına (burun köprüsü, elmacık kemikleri, çene, alnın merkezi) bir miktar krem highlighter uygulayın.
    • En sevdiğiniz maskara kurumaya başladığında, tüpe birkaç damla salin çözeltisi ekleyerek tekrar canlandırabilirsiniz.

    2

    • Pudra, göz farı veya allığınız kırıldıysa hemen atmayın, çünkü kolayca düzeltebilirsiniz. Ürünlere birkaç damla sürtünme alkolü ekleyin bıçakla düzeltin ve gece boyunca kurumasını bekleyin.
    • Saçlarınızı bükün ve çıkan tüm başıboş saçları kesin. Bu sizi kuaför salonu masrafından kurtaracaktır.
    • Saç spreyinizi kaşlarınızı sabitlemek için de kullanabilirsiniz. Eski bir maskaraya biraz sprey sıkın ve uygulayın.

    3

    • Bebek pudrası veya mısır nişastasını kuru bir şampuan olarak kullanabilirsiniz. Saçınızı hızlıca yenilemeniz gerektiğinde bu numarayı kullanın.
    • Yatmadan önce saçınızın ucuna uygulanan klasik bir cilt bakım kremi parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.
    • Kirpik kıvırıcılarınızı kullanmadan önce birkaç saniye saç kurutma makinesi ile ısıtın. Bu numara kirpiklerinizi daha uzun kıvrılmış halde tutmanıza yardımcı olacaktır.
    • İki elastik bant alın ve saçınızı üst üste gelecek şekilde iki at kuyruğuna ayırın. Bu basit numara saçınıza görsel olarak kalınlık ve doku ekleyerek daha uzun görünmesini sağlayacaktır.
    • Sivilce her zaman en az ihtiyacınız olduğu bir zamanda ortaya çıkar. Panik yapmayın! Bir pamuklu pede birkaç damla göz damlası damlatın ve 1-2 dakika dondurucuya koyun daha sonra sivilcenizin üzerine bastırın. 20 dakika içinde, kan damarlarınız kasılmaya başlayacak, böylece kızarıklığı giderecek ve iltihaplanmayı azaltacaktır.

    4

    • Deodorantınızın bittiğini gördüğünüz anda panik yapmayın, bunun yerine gargara kullanın. Bir pamuklu pede biraz gargara uygulayın ve deodorant gibi kullanın. Gargara tüm bakterileri öldürür ve koltuk altlarınızı gün boyunca taze tutar.
    • İstenmeyen tüylerden kurtulmak istiyor ancak doğal bir yöntem olsun istiyorsanız... Bir kalıp sabunu eritin, ardından bir çorba kaşığ nohut unu, bir çorba kaşığı mercimek unu ve bir çorba kaşığı zerdeçal tozu ekleyin. Krem kıvamına getirin istenmeyen tüylerin üzerine sürün. 30 dakika kadar bekletin ve yıkayın.

    5

    Yüz tüylerinden kurtulmanın 9 doğal yolu için TIKLAYIN

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler