HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hitman’in ilk iki bölümü ücretsiz oldu

2016’da çıkan ve bölümlerden oluşan Hitman’i henüz oynamadıysanız bu haber tam size göre. Hitman’in ilk iki bölümü ücretsiz oldu. Oyun dünyasının en başarılı suikast serilerinden Hitman, dağıtımcı Square Enix ile (Eski adıyla Eidos) yollarını ayırmıştı. Yoluna bağımsız olarak devam eden geliştirici IO Interacive, bölümlerden oluşan oyunu Hitman’i 2016 yılında piyasaya sürdü. Bu oyun, oldukça iyi puanlar alarak geliştiricisini oldukça mennun etti.

Hitman’in ilk iki bölümü ücretsiz oldu

Son bölümü birkaç ay önce yayınlanan oyunu henüz oynamayanlar için iyi haber geldi. Hitman’in ilk iki bölümü ücretsiz oldu.

Oyunun ICA Facility’de geçen ilk iki bölümü, Playstation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında ücretsiz oldu. ICA Facility oyunun giriş bölümlerini içeriyor ve oyuncular için ana bölümlere hazırlık niteliği taşıyor. Oyunun ilk sezonunda bulunan toplam 7 bölüm, yüzde 60 indirimle Playstation Store, Xbox Live ve Steam üzerinden satışa sunulmuş durumda. Oyunu henüz satın almadıysanız, ücretsiz bölümlerini denemeniz karar vermeniz için yardımcı olabilir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler