HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. son bölüm nefesleri kesti! (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen dizide Hızır ile Yaşar, bir operasyon düzenleyerek istihbaratçı Nedim'in peşine düşerler. Servet'in arabasına bomba yerleştiren elemanından Nedim'in evini öğrenen Hızır, yanına Kimsesiz Yaşar'ı da alarak bilgi almaya gider. Fakat bilgi yerine tehdit işiten Hızır şok olur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. son bölümden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm tamamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. son bölüm nefesleri kesti! (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü yine heyecanla izlendi. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve diziye yeni sezonda katılan ve Kimsesiz Yaşar rolü ile ayrı bir hava katan Olgun Şimşek'in başrolünde oynadığı dizi, izleyenleri ekran başına kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümde Nedim'in yerini öğrenen Hızır, Yaşar ile birlikte peşine düşer ve planlarını öğrenmek ister. Fakat istihbaratçı Nedim'den daha çok tehdit işiten Hızır, kızının adının geçmesi ile iyice sinirlenir. Hızır "Benim ölecek başka bir kızım yok. Ama siz kaç kişi olursanız olun, on, yüz, bin, on bin, yüz bin, nereye giderseniz gidin, hangi delikte olursanız olun, göreceğiniz son göz benim gözüm olacak" dedikten sonra Nedim'in kafasına sıkar. Bu sahnelerde sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenmeye başlandı.

HIZIR VE YAŞAR'IN GİZLİ OPERASYONU!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Kimsesiz Yaşar, Nedim'in ölmesinde sonra Hızır'a "Güzel konuşmaydı. Peki ne yapacağız bu kadar kaydı?" diyerek kamera kayıtlarını kasteder. Hızır'ın niye Yaşar ile gittiği bu zaman ortaya çıkar. Hızır, kamera kayıtlarını dönüştürmesini Kimsesiz Yaşar'dan ister. Ne de olsa kayıtlarda kendisi de yer almaktadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü aşağıdaki linkten tamamını izleyebilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı, son bölümden sonra yayınlanmadı. 77. bölüm fragmanı, gününde yani Cumartesi günü yayınlanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. son bölümü izlemek için tıklayınız.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas'ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem'in oyunundan sıyrılmaktır. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmayı bilirler. Nevzat artık Çakırbeyli ailesinin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerekmektedir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. bölümde Nedim'in yerini öğrenmek için adamını kaçırırlar. Bu adam aynı zamanda Servet'in arabasına bomba konulmasında ve Mübeccel'in ölümüne sebep olan adamdır. Hızır'ın emriyle adamın ölmemesi gerekmektedir. Bu yüzden Servet'i adamdan uzak tutmaya çalışırlar. Bu sırada İlyas ile Alparslan, Hızır'ın nerede olduğunu bilmemekte ve öğrenmek için oraya gelirler fakat Hızır'ın talimatı nedeniyle adamların ağzında birşey çıkmaz. İlyas ile Alparslan da mecburen Hızır Reis'ten gelecek haberi beklemeye başlarlar.

Ekrem'in uğruna kardeşini kurban ettiği planlarından biri de Hızır'la birlikte ticaret masasına oturabilmektir. Nitekim yaptığı eylemlerle güven sağlar ve ölüm haberini bekleyen masadakiler karşısında bir sandalyeye sahip olur. Bütün bu krizler içinde dostu düşmanı bir araya getiren masa toplantısında oklar Ünal Kaplan'a çevrilecektir. Tüm düşmanları yok olana kadar kıyıma amade olan Hızır da bu toplantıdan kafasındaki soru işaretlerini dağıtmadan ayrılmama konusunda kararlıdır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler