HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HTC 3 telefon daha duyuracak

HTC için yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre şirket 2017 bitmeden 3 telefon daha duyurmayı planlanıyor.

HTC 3 telefon daha duyuracak

2017 yılının başında HTC’den üst düzey bir yetkili, şirketin bu sene 6-7 telefondan fazlasını tanıtmayacağını söylemişti. Bu kez başka önemli birisinin, Corn Chen’in yaptığı açıklamaya göre 2018’den önce 3 telefon daha yolda. Chen ayrıca, modellerin kod adlarını ve bazı özelliklerini de paylaştı.

Ocean Master, Ocean Harmony ve Ocean Lite olmak üzere 3’e ayrılan grupta tepe model Ocean Master olacak. 6 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması beklenen bu telefonun çift kamerayla geleceği düşünülüyor. Modelin bellek depolama kombinasyonları ise 4 GB RAM + 64 GB ve 6 GB + 128 GB şeklinde olacak.

Ocean Lite ve Ocean Harmony ise aynı özelliklere sahip olacaklar. Master’ın biraz altına konumlanacak olan ikili sadece 4 GB RAM + 64 GB depolama seçeneğini sunacak. İkili arasında fark ise Lite modeli 5.2 inçlik ekran taşırken, Harmony 6 inçlik ekran taşıyacak. Yani orta seviyede büyük – küçük ekran ihtiyaçlarına cevap verilmiş olacak.

Lite ve Harmony kasımda, Master ise Aralık ayında tanıtılmış olacak. Yeni serinin ismi bilinmiyor fakat 3 modelin de Android One programına dahil olmadığını biliyoruz. Bunların dışında ailenin sızıntı fotoğrafı veya detaylı özellikleri de henüz basına ulaşabilmiş değil. Önümüzdeki günlerde göreceğiz.

****

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler