SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hugo Rodallega ayrılıyor mu? Trabzonspor'u sildi

Trabzonspor'da Hudo Rodallega depremi yaşanıyor! Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Rodallega yerine Dame Ndoye oyuna alması taraftarın tekisini çekti. Yıldız oyuncu da maç sonrası sosyal medya hesaplarından Trabzonspor ibaresini kaldırdı.

Trabzonspor Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren Burak Yılmaz, 16. dakikada sakatlanarak oyundan çıkarken, teknik direktör Ersun Yanal, Rodallega yerine Dame Ndoye oyuna almayı tercih etti.

Ersun Yanal'ın Rodallega yerine Dame Ndoye'u tercih etmesi özellikle sosyal medyadaki Trabzonspor taraftarının tepkisine yol açmıştı. Bir tepki de olayın diğer aktörü Rodallega'dan geldi.

TRABZONSPOR'U SİLDİ

Yıldız oyuncu maç sonrası sosyal medya hesaplarından Trabzonspor ibaresini kaldırdı. Haber31'de yer alan habere göre, bu hareketi Rodallega'nın Trabzonspor'u kafasında bitirmesi olarak algılandı.

Rodallega daha önce de oyuna alınmaması nedeniyle tekni direktör Ersun Yanal'a tepki göstermiş ve taraftarın tezahüratları sonucunda yıldız oyuncuyu oyuna almak zorunda kalmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler