HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun'da mide bulandıran cinsel taciz! 8 yaşındaki iki çocuğa...

Samsun'un Atakum ilçesinde, bir petshopta emekli olduğu öğrenilen 51 yaşındaki Metin Ç.'nin hayvanları sevmek için gelen 8 yaşındaki 2 kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürüldü. Dükkandan hızla ayrılan 2 kız çocuğu eve giderek olayı ailelerine anlattı. Karakola giden aileler şikayette bulundu. Ahlak Büro ekiplerince gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da mide bulandıran cinsel taciz! 8 yaşındaki iki çocuğa...

Samsun'daki olay, dün Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre arkadaş olan 8 yaşındaki iki kız çocuğu, yeni açılan petshopa gidip burada bulunan hayvanları sevmeye başladı.

Emekli olan ve iş yeri sahibini tanıdığı için ara sıra gelip petsohopta çalışan Metin Ç., kızlara hayvanları göstereceğini söyleyip iş yerinin sakin bir kısmına götürüp burada elle cinsel tacizde bulundu. Olayın ardından eve giden çocuklar, durumu ailelerine anlattı. Aileler de polise giderek şikayette bulundu.

Şikayetin ardından harekete geçen polis, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli Metin Ç., savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede de ifade veren Metin Ç., 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler