SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlayda Akdoğan Kar Havuzu’na atlayacak

Yaratıcılık ile eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu, 17 Şubat Cumartesi günü Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek. Yarışmacılar buz gibi suya atlayacak, jüriyi kostümleriyle ve atlayış biçimleriyle etkilemeye çalışacak. Eğlencenin en üst seviyeye çıkacağı organizasyonda genç oyuncu İlayda Akdoğan ve ünlü isim Bulut Özdemiroğlu da kendisini buz gibi suya bırakacak. Moda tasarımcısı Özlem Süer ise jürideki yerini alacak.

Kış sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu ünlü akınına sahne olacak. 17 Şubat tarihinde Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek ve yarışmacıların eğlenceli kıyafetlerle önce kar üstünde kayacağı, ardından da rampadan uçacağı organizasyona birbirinden farklı konseptte 30 takım katılacak. Takımların yanında ünlü isim Bulut Özdemiroğlu ile genç oyuncu İlayda Akdoğan da kendisini serin sulara bırakacak. Yılın en eğlenceli organizasyonlarından biri olan Kar Havuzu’na Türkiye’nin birçok şehrinden de birçok başvuru bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte yarışmacılar eğlenceli kıyafetler ve kayma araçlarıyla önce kar üstünde kayacak, ardından rampadan uçacak ve karlı havaya aldırmadan buz gibi suyla dolu havuza dalarak soğuğa meydan okuyacak.

Yarışmacılar sadece snowboard ya da kayak ekipmanları değil, 50 metrelik pistte kayarak rampadan atlayabilecek her türlü malzemeyi kullanılabilecek. Katılımcılar birbirinden eğlenceli kıyafetlerle piste çıkarken, buz gibi suyla buluşmadan önce en yaratıcı atlayışlarını gerçekleştirecekler.

ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAK, İLAYDA AKDOĞAN HAVUZA DA ATLAYACAK

Red Bull Kar Havuzu jüri koltuğunda ise tanıdık birçok sima yer alacak. Oyuncu İlayda Akdoğan, Bulut Özdemiroğlu, moda tasarımcısı Özlem Süer, oyun dünyasının önemli isimlerinden Mervan Tepelioğlu, snowboard sporcuları Çiçek ile Memet Güney gibi isimler katılımcıları oylayacak.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler