KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İlk buluşmada ne giymeli?

    Şık mı, spor mu, sade mi yoksa biraz ışıltılı mı giyinmek gerekir? İşte size ilk buluşmada ilham olabilecek stil önerileri.

    Uzun zamandır beklediğiniz o gün sonunda geldi; hoşlandığınız erkek ile uzun konuşmaların belki de bakışmaların ardından sonunda buluşacaksınız. Peki o ilk buluşmada ne giyeceksiniz? Şık mı, spor mu, sade mi yoksa biraz ışıltılı mı giyinmek gerekir? İşte size ilk buluşmada ilham olabilecek stil önerileri.

    İlk buluşmada altın kural, abartıdan uzak durun. Evet, eminiz dolabınızda birbirinden şahane parçalar vardır ancak tüm gösterişli parçaları aynı anda kullanma hatasına sakın ola düşmeyin. Sade, sizi ve ruhunuzu yansıtan bir kombin hazırlayın.

    Unutmayın, tek parça elbise hayat kurtarır. Eğer neyi, nasıl kombinleyeceğinizi bilemiyorsanız o halde hiç riske girmeden, tek parça bir elbise, tunik veya kazakları seçebilirsiniz.

    Çabasız ve şık... İşte vermeniz gereken mesaj tam olarak bu olmalı. Cool, çabasız ve şık. Bu görünümü elde etmek için jeanlerden destek alabilirsiniz.

    İlk buluşmada dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi de renk seçimi. Flörtünüzle buluşurken karalar bağlamak yok! Daha sıcak ve pastel tonları tercih ederek olumlu bir iz bırakabilirsiniz.

    İlk buluşmada ilham veren stilinizi oluştururken Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Şimdi koton.com.tr’de 100TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 30 TL indiriminiz var. Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Yeni sezonda trendleri indirimle takip etmek şimdi daha keyifli.

    .



    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler