YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İngiliz Kraliyet Ailesinin yeni gelini Meghan Markle'nin diyeti

    İngiliz Kraliyeti'nin çiçeği burnundaa gelini Meghan, hatırlarsanız o gelinliğin içinde adeta göz dolduruyordu. Zerafeti ve incecik vücudu ile dikkatleri üzerine çeken yen gelin formunun sırrını açıkladı. Bakalım İngiltere prensesi nasıl besleniyormuş...

    Hanımefendi hafta içi vegan

    meghan-markle-dress

    Sussex düşesi haftanın 5 günü vegan besleniyor. Süt ürünleri de dahil hiçbir hayvansal gıda tüketmiyor. Bol bol yeşillik var menüsünde.

    Yoğurt ve peynir yerine tofu

    5b2e00fdae298b7a893a8734

    Sebze ve bakliyatlarla dolu bir hafta geçiren prenses peynir yerine tofu tüketiyor. Şunu da belirtelim; Meghan bu diyeti yeni uygulamıyor. Oyuncuyken de devam ettirdiği bir beslenme programı bu. Kısacası prensesin yaşam tarzı olmuş bu diyet.

    Hafta sonu serbest

    5b2e00fe66a97c43510eac1d

    Hafta içi sıkı bir diyet programı uygulayan Meghan hafta sonu Allah ne verdiyse yiyiyor :) Şaka bir yana çok abartmadan canının istediğini yiyormuş yeni gelin. Meghan uyguladığı bu diyet sayesinde hem fit görüntüsünü koruyor hem de canının istediklerinden mahrum da kalmıyor.

    5b2e00fd66a97c4350d76491

    Kraliyet gelini olmak kolay değil tabii. Sarayda yemek kuralları da var ve herkes buna uymak zorunda: Kraliyet sofrasına kraliçeyle birlikte oturmanın da bir bedeli var: Yemeye başlamak için kraliçeyi beklemek ve yemeğini bitirdiğinde onunla birlikte bitirmiş olmak. Meghan Markle'ın sofrada gözü bundan böyle hep kraliçede olacak.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler