Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İnsanların Sizden Daha Fazla Hoşlanması İçin Yapabileceğiniz 7 Şey

    Geceleri yatağınıza, işyerinizdeki veya okulunuzdaki insanların neden arkadaşınız olmadığını merak ederek giriyor olabilirsiniz. Öyleyse şanşlısınız çünkü biz arkadaş kazanmada hiç sorun yaşamıyoruz ve siz şimdi bizim gibi olmak üzeresiniz. İnsanların sizden daha fazla hoşlanması için yardım edebiliriz.

    Popülerlik hakkındaki bu uğultuda nedir sanki? Neden bu kadar önemli? Kabul edelim, siz istemediğiniz sürece, cumartesi gecesini odanızda dört duvarı seyrederek geçirmenin eğlenceli bir tarafı yok!

    Bizi yanlış anlamayın, bazı haftasonları diğer yarınızla beraber televizyon seyrederek romantik anlar geçirmek isteyeceksiniz veya sadece kitap okumak isteyeceksiniz. Ancak, bu içeriği okuduğunuza göre sizin ilginiz şu an bu yönde değil.

    Şimdi rahatlayın ve arkadaş edinme uzmanının size bir iki şey... daha doğrusu 7 şey öğretmesine izin verin :)

    1. Havalı olun!

    Özgüveniniz önemli. Sade bir ev kedisi olabilirsiniz ama kendinizi güzel desenli bir kaplan olarak görmenin neresi yanlış? Kendinizi nasıl gördüğünüz, insanların veya çoğu insanın size olan yaklaşımını belirlemesi gerçekten çılgınca. Ama maalesef bu bir gerçek! Bazı insanlar kelimenin tam anlamıyla günlerine şu an olduğundan nasıl daha fazla kötü olurum demek için çabalayarak başlıyor. Böyle şeylere pek yanaşmayın ve bu tür insanların size söyledikleriyle ilgilenmeyin bile. Onların varlıklarını kabul etmek zorunda bile değilsiniz. Bundan çok daha iyisiniz. Kendinize öyle bir çekim alanı yaratın ki evden dışarıya adımınızı attığınızda negatifliğe dair hiçbir şey hatırlamayın.

    Buna nasıl ulaşırsınız? İyi soru. Bu soru sizi iki numaralı maddeye yönlendiriyor.

    1. Övgü dolu merasim!

    Sabahları banyodan ayrılmadan önce kendinizi övün. Başka bir yerde denemeden önce kendinizi ikna etmelisiniz. Bu yöntem çoğu insan için lisede, üniversitede hatta şimdi bile işe yaradı. Her şeyiniz tam olmayabilir ancak dışarıdaki insanların bunu bilmesine gerek yok. Surat asmayı bırakın ve içinde bulunduğunuz durumdan daha güçlü olduğunuzu onlara hissettirin. Kısa bir süre sonra, buna siz de inanacaksınız. Siz buna inandığınızda, o hale gelirsiniz. Aynı zamanda, kendinizi övdüğünüz zaman insanların sizin keyfinizi kaçırması daha güç hale gelecek. Kendinizi övmeyi günlük rutininiz haline getirirseniz, insanlar hala sizin keyfinizi kaçırabilir ama sizin kendinize verdiğiniz sabah mesajınız kadar içinizde yer tutmayacaktır. Canınızı yakan şeyin üstesinden gelin ve buna sadık kalın. Olup biten konusundan kendinizden şüphe etmeyeceksiniz demiyorum ama bunun üstesinden gelmek için çaba göstermelisiniz.

    1. Çok ferah ve çok temiz

    Hijyen önemlidir. Güzel koktuğunuzdan dolayı güzel hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Duş almak, dişlerinizi fırçalamak, temizlemek, temiz kıyafetler giymek ve uygun miktarda kolonya veya parfüm kullanmak (lütfen abartmayın), sizde mucizeler yaratacaktır. Bir yere yürürken insanlar size bakacak ve “güzel kıyafet!” veya “harika kokuyorsun!” diyecekler. Bu, size dünyadaki en güzel duygulardan birini yaşatacaktır. Sonuçta, sadece insanız ve iyi hissetmeyi severiz. Nereden bilebilirsiniz ki! Alacağınız bu övgüler iyi bir dostluğa giden yolu açacak bir sohbeti başlatabilir. Her şey mümkün.

    1. Gülümseyin!

    Daha fazla gülümseyemez misiniz? Gülmek evrenseldir. Nereye giderseniz gidin aynı anlamı taşır. Bir makaleye göre sahte gülücükler bile şu mutluluk hormonunu (endorfin) salgılatıyormuş. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Bu vücudunuzun içten gülümsediğiniz veya kahkaha attığınızda saldığı aynı hormonu saldığınız anlamına geliyor. Bunu yabancılar ile deneyin. Küçük yaşlardan başlayarak gülümsemeyi seven ve bırakmayan insanlar hep popülerdir. Bu size ne anlatıyor? Gülümsemenin uzun bir yol kat edebileceği gerçeğini...

    1. Beni de yazın!

    Eğlenceye açık olun. Sevdiğiniz veya iyi olduğunuz bir şeyin kulubüne katın. Kendimi bildim bileli müziği sevdiğim için bu beni okul korosuna katılmaya yöneltti. Bugün de dahil olmak üzere, koroda tanıştığım ve hala müzik yapan arkadaşlarım var. Bunu düşünebiliyor musunuz? Hem insanlarla tanışıyorsunuz hem de ortak bir noktanız var. Çekim yasasını duymuş muydunuz? Duymadıysanız, ilgi ilgiyi çeker. Yani, sizinle aynı şeyleri seven kişilerin oluşturduğu bir gruptaysanız, insanların sizden hoşlanma ihtimali daha yüksek. Henüz sevdiğiniz bir şey bulamadıysanız eğer önemli değil. Tüm umutlar tükenmedi. Kendi grubunuzu oluşturabilir ya da birine eğlenceli bir şey önerebilirsiniz. Sıradan olun, cesur olun ve tutarlı olun. Bunu yapmadan önce o insanın arkadaş grubunuza dahil olduğundan emin olun. Güvenliğinizi alın, yani tamamen yabancı olmasın.

    1. Memnun etmek için yaşayın

    Gölge veya bezelye torbası değilsin, bu yüzden parıltınızı çalmaya ve üzerinize oturmaya çalışan insanlara yanaşmayın. İhtiyaçlarınız var ama bu ihtiyaçlarınız ve isteklerinizi çaresizliğe çevirmeyin. BU ÇIKMAZ SOKAK! İstediğiniz sonuçları alana kadar deneyin. Pes etmeyin ama sizi kullanmalarına da asla izin vermeyin. Yardımlarınızın, samimiyetinizin istismar edildiğini anladığınız yerde durmayın!

    1. En iyisini bekleyin

    İnsanların sizden siz olduğunuz için hoşlanmasını bekleyin. Hemen gerçekleşmiyorsa, beklemeye devam edin. Sabahları uyandığınızda, gününüzü tamamladığınızda ve yatağa beklenti içinde gitmelisiniz. Bazı zamanlar çok ağır olabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ama hayat da budur. Bunu geçmeliyiz. Her şeyin dengeye ihtiyacı vardır. Kötü olmadan, iyiyi bilemezdik, bu yüzden hayata tutunmaya ve kendinizden fazlasını beklemeye devam edin.

    Bu örnekleri 30 gün boyunca deneyin. Eğer inanırsanız ve dediklerimizi uygularsanız kendinizi de sevmeye başlayacağınız için insanları kendinize çekeceğinize dair garanti veriyoruz. Bu adımları sizle beraber dışarıdan biri ile denemeden önce kendiniz ile deneyin. Unutmayın, aslında siz HARİKA birisiniz!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler