KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İnternet bağımlılığı evliliği bitiriyor

    İnternet bağımlılığı evlilikleri bitiriyor

    Çiftlerin hayatında büyük rol oynayan internet kullanımı istenmeyen alışkanlıklar arasında yer alıyor. İstenmeyen alışkanlıkları online oynanan kumar, pornografi, takma isim kullanmak ve alışveriş kullanımı içeriyor.

    Boşanmaya neden olan diğer etkiler ise şöyle

    Aşağılanma

    Çiftler arasında yaşanabilecek en olumsuz en yıkıcı duygu. Bu durumda ilişkiyi kurtarmak neredeyse imkansız. Saygının bittiği noktada ortaya çıkıyor ve ilişkiyi kökten zayıflatıyor. Çiftler ayrılsa bile aşağılanmanın özgüvene verdiği zarar yıllarca sürebiliyor.

    Eleştiri

    Yapılış şekline göre yapıcı veya yıkıcı olabilir. Eğer birbirinizin davranışlarını değil kişilik özelliklerini eleştiriyorsanız bu yıkıcı olur. Ne kadar öfkeli olursanız olun, sadece o anda öfkelendiğiniz davranışı eleştirmelisiniz.Herkes takdir edilidği ortamda kalmak ister.

    Savunma

    Karşı tarafı anlamaya çalışmadan, sürekli kendini savunmak ayrılık getirir. Kendi tutumlarını sürekli rasyonelleştirmek, karşı taraf fikrini söylediğinde 'asıl sen bunu yapıyorsun' deyip oku ona çevirmek, onu dinlemeden hemen kendi fikrini söylemek, savunma davranışlarından bazıları.

    Duvar örme

    Tehlikesiz görünmesine rağmen ilişkiye en çok zarar veren davranışlardan biri. Eşlerden biri endişesini dile getirdiğinde diğeri bunu tamamen yok sayıyorsa ya da konuyu başka tarafa çeviriyorsa duygusal ve fiziksel anlamda duvar örer. Bu karşı taraf için 'sen değersizsin' demektir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler