KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İnternetten market alışverişi yapmanın püf noktaları

    İnternetten market alışverişi yapmanın püf noktalarını sizin için yazdık.

    Alışveriş kolay bir iş gibi görünse de hem zamandan hem de paradan tasarruf etmek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Söz konusu market alışverişi olduğunda ise ekstra özenli olmak gerekiyor zira ABD’de yapılan araştırmalara göre bütçenin neredeyse %20’nin market alışverişine harcandığını gösteriyor. Hal böyle olunca, bizlere de internetten market alışverişi yapmanın püf noktalarını sizin için yazdık.

    Liste yapın
    İnterten market alışverişi yaparken öncelik vermeniz gereken şey liste yapmak. Neye, ne kadar ihtiyacınız var? Önceden belirleyin, kendi içinde kategorilere ayırarak listeleyin. Bu, hem zamandan kazanmanıza yardımcı olacak hem de herhangi bir şey unutmak veya ihtiyacınız dışında alışveriş yapmanıza engel olacak.

    Ödeme yönteminize uygun kampanyaları takip edin
    İnternet sitelerinin pek çoğunda, belirli zamanlarda ödeme yöntemlerine uygun kampanyalar oluyor. Bu tip kampanyaları takip etmek bütçenize fayda sağlayacak.

    Fiyatları karşılaştırın
    Alışveriş yapmadan önce fiyat karşılaştırması yapıyor musunuz? Eğer yapmıyorsanız bundan böyle satın almadan önce muhakkak fiyat karşılaştırması yapmayı ihmal etmeyin. Bu sayede bütçenize uygun alışveriş yapabilir, kampanyalardan faydalanabilir, alışverişinizi daha tasarruflu hale getirebilirsiniz.

    market-alisveris

    İndirim kuponlarını kullanın
    İnternetten market alışverişi yaparken indirim kuponlarınızı kullanmayı ihmal etmeyin. Alışverişlerinizden biriken kuponlar, size indirim olarak geri dönecek ve cebinizi mutlu edecek.

    Özel gün indirimlerini takip edin
    İnternetten market alışverişi yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise özel gün indirimleri. Belirlenen günlerde yapılan ekstra indirimler her daim bütçenize iyi gelecek. Hesaplı market alışverişi için markaların özel gün indirim duyurularını takip etmeyi unutmayın.

    Her zaman hesaplı alışveriş yapın
    Süper market ürünlerinden, tüketim ürünlerine; elektronikten, tekstile kadar her evin ihtiyacı özel ürünleri avantajlı indirimlerle satın almak isterseniz Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerden faydalanabilirsiniz. ŞimdiHappy.com.tr’de 150 TL alışverişlerde 15 TL indirim sizi bekliyor. Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Yeni sezonda indirimli alışveriş hayal değil.

    .


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler