MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İrem Derici: Yıllara lanet çekiyorum

Verdiği kilolar, geçirdiği estetik operasyonlarla yeni bir görünüme kavuşan ve magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını paylaştı.

1,5 yılda 15 kilo verdikten ve geçirdiği estetik operasyonlardan sonra “Artık fiziğime güveniyorum” diyen İrem Derici Instagram hesabından 23 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

7 yıl önce çekilmiş fotoğrafta İrem Derici'nin saçları kısacık ve platin sarısı. Kaşında piercing var ve şimdiki haline göre kilolu.

'23 YAŞINDA DA KEKOYMUŞUM'

İrem Derici 7 yıllık süreçte geçirdiği değişimi ti'ye alarak fotoğrafının yanına şu notu düştü:

"Bugün feci duygusalım, arşivlere daldım. Yıllara lanet çekiyorum çünkü çok hızlı geçiyor eşek sıpaları, yıllara teşekkür ediyorum çünkü iç dış yıkıyor, güzelleştiriyor insanı ve ruhunu köftehorlar! Bu fotoğraf 7 yıl önceye ait, şükür ki 23 yaşında da kekoymuşum özetle. Ama o saç ve kaş piercing'ini tarih affetmeyecek. Ulan İrot!"

İşte İrem Derici'nin o paylaşımı...

irem-derici-2

SARIMSAK GÜZELİ İREM

Taşköprü Belediyesi tarafından dün akşam 31’incisi düzenlenen ’Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’nde İrem Derici sahneye çıktı. İrem Derici, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın kendisine hediye ettiği sarımsak tacını takarak sahnede şarkılarını söyledi.

irem-derici-3

Vitrin


En Çok Aranan Haberler